Real Madrid - Milan maçının yorumcusu eski kaleci Shaka Hislop canlı yayında bayıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

West Ham United ve Newcastle United'ın eski kalecisi, yeni futbol yorumcusu Shaka Hislop, geçtiğimiz pazar günü California’da oynana Real Madrid ile AC Milan arasındaki maç öncesi canlı yayında bayıldı.

Real Madrid ile AC Milan arasında geçtiğimiz pazar günü ABD’nin California eyaletinde yer alan Rose Bowl'da oynanan hazırlık maçı öncesi yapılan canlı yayında, Eski West Ham ve Newcastle kalecisi ve futbol yorumcusu Shaka Hislop bayıldı.

Sunucu Dan Thomas ise, Hislop’un bayılmasının ardından hemen çevredekilerden yardım istedi. Hazırlık maçının oynandığı gün California’da hava sıcaklığı 30 derecenin üzerinde olduğu fakat bunun Hislop’un bayılmasında bir etken olup olmadığını bilinmiyor.

"ÇOK ŞÜKÜR HAYATTAYIM"

Hislop maçın ardından pazartesi günü yaptığı açıklamada, “Bu garipti, hayat sana ara sıra duraklaman için bir an verir ve bu benimkiydi. Şükredecek çok şeyim var. Eşim, çocuklarım, ailem, sevdiklerim, arkadaşlarım, yıllardır aynı alanı paylaştığım, teşekkür ederim. Artık biliyorum ki tartıştığımız ve anlaşamadığımız zamanlarda bile her birinizin tam desteğine sahibim ve geri dönüp yapmaktan en çok zevk aldığım şeyi yapmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

54 yaşındaki Hislop, futbol kariyeri boyunca Reading, Newcastle, West Ham ve Portsmouth’ta forma giydi. (İHA)

https://twitter.com/Vision4theBlind/status/1683846787931713536

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...