Rıdvan Dilmen, Kerem Demirbay ve Davinson Sanchez'e hayran kaldı: 40 bin taraftarı susturdular

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen, Kerem Demirbay ve Davinson Sanchez'e hayran kaldı: 40 bin taraftarı susturdular

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş-Galatasaray maçından sonra çok önemli değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Kerem Demirbay ve Davinson Sanchez'e ayrı bir parantez açtı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Galatasaray derbisini TV 8.5'ta yorumladı.

OKAN BURUK BU EKSİKLERLE BU YEDEKLERLE 100 DAKİKA GOL YEMEDİ

Günay, Eyüp, Berkan, Tete, Baran, Ali Yeşilyurt, Hamza ve Efe Akman... Olmayanlar Ziyech, Abdülkerim, Zaha, Aurier ve Oliveira. Yedek stopersiz, mecburiyet sağ bek Kaan ile çok ateşli taraftar önünde 100 dakika boyunca gol yemedi.

Rıdvan Dilmen, Kerem Demirbay ve Davinson Sanchez'e hayran kaldı: 40 bin taraftarı susturdular - 1. Resim

Galatasaray ilk değişikliğini 85. dakikada yaptı. 85. dakikaya kadar kadro zaafiyeti olarak görüldü. Bunun bir sebebi olmalıydı ve Ndombele girince de gördük sebebini. Galatasaray 100 dakika boyunca Ghezzal'ın pozisyonu dışında pozisyon vermedi. 1-0'a rağmen taraftar takımı itebilir ama hangi takımı itebilir? Hücum yapan takımı itebilir. Bu takımı itemez.

GALATASARAY 1-0'I OYNAYAN EN İYİ TAKIM

Galatasaray Türk futbol tarihinin hatta belki de Avrupa bile dahil; 1-0'a en iyi oynayan takımıdır. 9 değil 29 dakika uzat bitirirler maçı. 1-0 oynamak Galatasaray'ın yaptığı iş budur. Tecrübedir. Tecrübeyi pasla yaparsınız. Bunu bölüm bölüm yaptı. Ya da oyunu çok yavaşlatarak yaparsınız. Atmosferi de durdurdu.

4 MAÇTIR GOL YEMEYEN BEŞİKTAŞ'I YENDİLER

Çok eksiklere rağmen 85 dakika oyuncu değişikliği yapan bir teknik direktör figürü görüyoruz. Olur ya da olmaz ben anlamam ama Okan Buruk ve talebeleri alkışı hak ediyor. Galatasaray 40'a yakın maç oynadı. Sezon sonuna doğru da 4 maçtır gol yemeyen tekrar morallenen Beşiktaş'a karşı sakin, rölanti ve gerektiği zaman hücum yaparak oyunu bitirdi.

ABDÜLKERİM VE SANCHEZ...

Galatasaray ve Fenerbahçe deplasmanda gol yemiyor. Galatasaray 5 gol yemiş, Fenerbahçe 6 gol yemiş. Bu kolay bir değildir. Futbolda önemli olan duran top. Samsunspor, Ankaragücü ve bu maç duran topla maçı açtı. Galatasaray duran toplarda sorun yaşıyordu. Abdülkerim ve Sanches ile birlikte görüldüğü gibi zor maçları duran toplarla açıyor.

SANCHEZ VE DEMİRBAY 40 BİN KİŞİYİ SUSTURDULAR

Galatasaray'da Ziyech, Zaha, Tete yok. Ama Galatasaray iki tane altın madeni buldu. Davinson Sanchez ve Kerem Demirbay. Müthiş bir karakter. Klas oyuncu, al ver yapıyor 40 bin ateşli seyirci susuyor. Bir antrenörün olağanüstü bir başarısını görüyorum. Hem de bu kadar olumsuzluklara rağmen. Ndombele geç geldi,  6 ay oldu daha düzelemedi. Berkan'a gel dedi, o geldi. Sağ beksiz ilerliyor.

Rıdvan Dilmen, Kerem Demirbay ve Davinson Sanchez'e hayran kaldı: 40 bin taraftarı susturdular - 2. Resim

Beşiktaş'a merkeze bir oyuncu aldı. Bu paraları nasıl verdiler onu da anlamadım. Salih'in eksikliği hissedildi. Beşiktaş'ta yedeklerde de orta saha yok. Ligimizin Ferdi'den sonra en beğendiğim sol bekiydi ancak Afrika'dan enkaz geldi. Geldiğinden beri enkaz durumda. Rashica'nın isteği güzeldi. Bir şeyler denedi. Muçi içinse zamana ihtiyaç var. Vurulmaması gerektiği yerde vuruyor. Demek ki daha çaylak.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...