Sabri Sarıoğlu genç yetenekler için kolları sıvadı: Hiçbir oyuncuyu gözden kaçırmak istemiyoruz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sabri Sarıoğlu genç yetenekler için kolları sıvadı: Hiçbir oyuncuyu gözden kaçırmak istemiyoruz

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu Genç Milli Takım Antrenörü Sabri Sarıoğlu, Altınordu ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Cup'ta genç yetenekleri yakından takip ediyor. Anadolu Ajansı'na konuşan genç antrenör, "Çok güzel bir turnuva oluyor. Katılım da çok yüksek. Güzel maçlar oluyor. İnşallah biz de geleceğin milli takım oyuncularını bulmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın efsane oyuncularından olan Sabri Sarıoğlu, genç yetenekler için İzmir'e gitti. Geçtiğimiz ay Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Genç Milli Takım Antrenörü olarak göreve getirilen Sarıoğlu, Altınordu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 12 Yaş Altı İzmir Cup'ta forma giyen Türk futbolcuları izleyerek ay-yıldızlı ekiplere oyuncu kazandırmak istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı'na konuşan Sabri Sarıoğlu, turnuvanın hem kulüpler hem de A Milli Takım'ın geleceği açısından önemli olduğunu belirtti.

"Genç Milli Takım antrenörleri olarak, kulüplerimizde yetişen oyuncuları milli takımlara kazandırmak için maçları izliyoruz." diyen Sarıoğlu, "Çok güzel bir turnuva oluyor. Katılım da çok yüksek. Güzel maçlar oluyor. İnşallah biz de geleceğin milli takım oyuncularını bulmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sabri Sarıoğlu genç yetenekler için kolları sıvadı: Hiçbir oyuncuyu gözden kaçırmak istemiyoruz

SABRİ SARIOĞLU: GÖZDEN KAÇIRMAK İSTEMİYORUZ

Futbolculuğu döneminde Galatasaray ve A Milli Takım formasıyla önemli başarılar kazanan Sabri Sarıoğlu, yine iyi bir jenerasyon yakayabilmenin peşinde olduklarını dile getirdi.

Genç Milli Takım antrenörlüğüne getirilmesinin ardından yoğun bir çalışma temposuna girdiğini anlatan Sarıoğlu, "Alt yaş gruplarında resmi maçlar bitti. Önümüzdeki senenin milli takımını oluşturmak için havuzu geniş tutmak istiyoruz. Birçok oyuncu izliyoruz. Hiçbir oyuncuyu gözden kaçırmak istemiyoruz." diye konuştu. Turnuvaya katılan genç oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği Sabri Sarıoğlu, çocukların formalarını imzalayıp fotoğraf da çektirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...