Son dakika: Beşiktaş'ta yeniden Şenol Hoca sesleri! Güneş'ten 'teklif' açıklaması geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Beşiktaş'ta yeniden Şenol Hoca sesleri! Güneş'ten 'teklif' açıklaması geldi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta yeniden Şenol Güneş sesleri yükseliyor... Üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Valerien Ismael'in geleceği tartışılırken Şenol Hoca yüksek sesle dile getirilmeye başladı. Öte yandan Güneş cephesinden konuya ilişkin açıklama geldi.

Süper Lig'de Atakaş Hatayspor deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ta gündem Valerien Ismael. Son 6 maçta hanesine 6 puan yazdırabilen Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in geleceği tartışılırken siyah-beyazlı ekibin eski teknik direktörü Şenol Güneş'ten açıklama geldi.

''BANA GELEN BİR ŞEY YOK''

Adı Beşiktaş ile anılan Şenol Güneş, A Spor'a verdiği demeçte, "Bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Bir şey olursa öğrenirsiniz." ifadelerini kullandı.

2 KUPA KAZANDIRDI

A Milli Takım'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımda görev yapmayan Şenol Güneş, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönem üst üste iki lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...