Son dakika Fenerbahçe haberleri... Serdar Aziz sakatlandı, 1.5 ay yok

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Son dakika Fenerbahçe haberleri... Serdar Aziz sakatlandı, 1.5 ay yok

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika Fenerbahçe haberleri...Dinamo Kiev maçında sakatlanan Serdar Aziz'den kötü haber! Tedavisine başlanan oyuncu yaklaşık 1,5 ay sonra takıma katılacak.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Dinamo Kiev maçında sakatlanan tecrübeli stoper Serdar Aziz'in sağık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Yaklaşık 1,5 ay uzak kalacak olan 31 yaşındaki futbolcu Kadıköy'de rövanşta forma giyemeyecek.

DARBEYE BAĞLI SAKATLIK

31 yaşındaki futbolcu Dinamo Kiev deplasmanının devre arasında yerini Marcel Tisserand'a bırakmıştı. Kim Min-jae'yi UEFA listesine almayan Jorge Jesus, rövanş öncesi Szalai ve Tisserand'a bir şey olmaması için dua ediyor!

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

"Geçmiş Olsun Serdar Aziz

Oyuncumuz Serdar Aziz’in bugün  Altunizade Hastanesinde çekilen MR  görüntülenmesi sonucunda, sol uyluk kasık bölgesinde 3.derece yırtık ve kanama bulguları tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."

Tedavisine başlanan oyuncu yaklaşık 1,5 ay sonra takıma katılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...