Son Dakika! Gaziantep FK'da teknik direktör Erol Bulut'la yollar ayrıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika! Gaziantep FK'da teknik direktör Erol Bulut'la yollar ayrıldı

SPOR Haberleri

Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdı. Süper Lig'de 19 haftada 19 puan toplayan Kırmızı-Siyahlılar son 9 haftadır galip gelemiyordu. Erol Bulut geçtiğimiz günlerde 1.5 yıldır maaş alamadığını açıklamış ve kulüpteki ekonomik sıkıntılara dikkat çekmişti. Yerel basın, Bulut'la yolların ayrıldığını yazdı.

Gaziantep FK'nın başına 2021-22 sezonunun başında geçen teknik direktör Erol Bulut, görevden ayrıldı. 47 yaşındaki çalıştırıcıyla karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Erol Bulut, Kırmızı-Syiahlılar'ın başında 65 maça çıktı.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe maçının ardından, 1,5 yıldır maaş alamadığını ve buna rağmen takımını şikayet etmediğini belirtmişti.

"YÖNETİCİ OLARAK MUHATAP BULAMIYORUZ"

"Bunları konuştuk biz ancak maçın ortamında maalesef oluyor böyle şeyler. 70 dakika iyi oynadık ama karttan sonra düştük. Şu an yönetim olarak bir muhatap bulamıyoruz. Önümüzdeki hafta bir yönetim gelirse oturup konuşmamız gerekiyor. Çünkü eksiklerimiz var. Transfer yapmamız gerekiyor."

KULÜPTE PARA YOK

"Futbolcular alacaklarını alamıyor. Ben 1,5 yıldır maaş alamıyorum ama hiçbir zaman takımımı şikayet etmedim. Futbolcular tüm bu olumsuzlukları sahaya yansıtmadı. Bugün iyi mücadele ettiler. En az 4-5 tane futbolcuyu transfer etmemiz gerekiyor. Özellikle hücumda oyuncu gerekiyor” diye konuştu.

Son Dakika! Gaziantep FK'da teknik direktör Erol Bulut'la yollar ayrıldı

SEZONA İYİ BAŞLAMIŞTI

Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonuna ilk 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak iyi bir başlangıç yaptı. Gaziantep ekibi, Süper Lig'de daha sonrasında oynadığı 16 maçta ise sadece 2 galibiyet alabilirken, bu süreçte 8 mağlubiyet, 6 da beraberlikle sahadan ayrıldı. Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK ligde son 9 maçta hiç galibiyet alamazken, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi.

Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve oynanan kötü futbolun ardından taraftardan da yoğun tepki alan ve maç sonu yaptığı açıklamalarla da dikkat çeken Erol Bulut'un Gaziantep FK'daki 1,5 yıl teknik direktörlük macerası bugün itibariyle sona erdi. Bulut'un, yarın takımıyla vedalaştıktan sonra Gaziantep'ten ayrılması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...