Süper Lig şampiyonu Nuri Şahin'i takımın başına getirmek istiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig şampiyonu Nuri Şahin'i takımın başına getirmek istiyor

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'in gelecek sezon Akdeniz ekibinden ayrılacağı iddia edildi. Genç teknik adamın yeni sezon için Başakşehir ile temasta olduğu öne sürüldü.

Süper Lig'de bu sezon beklediği çıkışı yapamayan Antalyaspor'da Nuri Şahin'in görevden ayrılacağı iddia edildi. Geçen sezonun ortasında Ersun Yanal'ın görevi bırakmasıyla sürpriz bir şekilde teknik direktör olarak göreve başlayan 34 yaşındaki antrenör kısa sürede etkisini göstermişti.

Antalyaspor ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan Nuri Şahin, bu kez istediği puanları toplayamadı. Bu hafta Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Akdeniz ekibi 38 puanla 13.sırada yer alıyor. Yeni sezonda takımdan ayrılma ihtimali yüksek olan Şahin için Başakşehir'in devreye gireceği öğrenildi.

Süper Lig şampiyonu Nuri Şahin'i takımın başına getirmek istiyor

SÜPER LİG ŞAMPİYONU NURİ ŞAHİN'İ İSTİYOR

Emre Belözoğlu'nun görevi bırakma ihtimalinin yüksek olduğu ve Göksel Gümüşdağ'ın da alternatif isimler arasında Nuri Şahin'i gördüğü öğrenildi. İki tarafın sezon sonunun ardından resmi görüşme yapması bekleniyor. 2019-2020 Süper Lig sezonunda şampiyon olan Başakşehir'in yeni sezonda zirveye oynayacak bir ekip kurmak için çalışmalarını hızlandıracağı belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Abdullah Avcı'nın da eski kulübü Başakşehir'e dönebileceği konuşuluyor. Avcı'nın yakın zamanda Stefan Kuntz yerine A Milli Takım'da göreve başlayacağı iddia edilmişti ama çıkan haberler TFF tarafından yalanlanmıştı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...