Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir ve Samsunspor'un maçları ertelendi

Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir ve Samsunspor'un maçları ertelendi
Başlık ResmiSüper Lig'de Besiktas, Basaksehir ve Samsunspor'un maçlari ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa'da mücadele eden Beşiktaş, Başakşehir ve Samsunspor'un Trendyol Süper Lig'in 3. haftasındaki maçlarının ertelendiğini açıkladı. Fenerbahçe ise erteleme talebinde bulunmadı.

Kaydet
|

TFF'den yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele edecek olan kulüplerimiz ile Trendyol Süper Lig'in 3. haftasındaki müsabakaların ertelenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

BAKMADAN GEÇME
Beşiktaş
HABER

Beşiktaş'ın play-off'taki rakibi şimdiden belli oldu

Buna istinaden, yazılı olarak erteleme talebinde bulunan kulüplerimizin başvuruları değerlendirilmiş ve Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken Tümosan Konyaspor - Beşiktaş, Çaykur Rizespor - RAMS Başakşehir FK ile Samsunspor - Kasımpaşa müsabakaları Federasyonumuz tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ertelenen müsabakaların oynanacağı tarihler daha sonra ilan edilecektir.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak Avrupa kupalarında mücadele eden tüm kulüplerimize başarılar dileriz."

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Diğer SPORLAR
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.