Süper Lig'in gol kralı Boupendza geri dönüyor! Gabonlu yıldız İstanbul'a davet edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig'in gol kralı Boupendza geri dönüyor! Gabonlu yıldız İstanbul'a davet edildi

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig 2020-2021 gol kralı Aaron Boupendza'nın yeniden Türkiye'ye döneceği iddia edildi. Nenad Bjelica önderliğinde golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Gabonlu yıldızla temasa geçti.

Yeni sezonda kadroda revizyona gitmeye hazırlanan Trabzonspor, forvet hattı için girişimlerini hızlandırdı.

Karadeniz ekibinin Al-Shabab forması giyen 26 yaşındaki yıldızı kiralamak için nabız yokladığı öğrenildi.

Yeniden Avrupa'ya dönemeye sıcak bakan Boupendza'nın şartların oluşması durumunda ayrılığa yakın olduğu ve görüşme yapmak üzere İstanbul'a davet edileceği belirtildi.

2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gabonlu oyuncu bu sezon çıktığı 20 maçta 13 gol ve 3 asist katkısında bulundu.

Maxi Gomez ile yollarını ayırma ihtimali olan Trabzonspor'un Umut Bozok'u kadroda tutup, forvet hattına 2 takviye yapması bekleniyor.

Süper Lig'in gol kralı Boupendza geri dönüyor! Gabonlu yıldız İstanbul'a davet edildi

HATAYSPOR'DA GOL KRALI OLMUŞTU

2020-2021 Süper Lig sezonunda Hatayspor ile başarılı bir performans ortaya koyan Boupendza, attığı şık gollerle kendine hayran bırakmıştı.

Milli oyuncu sezon boyunca 22 gol atarak krallık tacını takmıştı. O dönem Türkiye'den talipleri olmasına rağmen 4.5 milyon euro karşılığında Katar ekibi Al-Arabi'ye transfer olan Boupendza, 1 sene sonra ise Suudi Arabistan takımlarından Al-Shabab'a 7 milyon euro bedelle imza attı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...