Trabzonspor - Hatayspor 1 - 0 Maç Sonucu (ÖZET) Son şampiyon Süper Lig'e 2'de 2'yle başladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Trabzonspor - Hatayspor 1 - 0 Maç Sonucu (ÖZET) Son şampiyon Süper Lig'e 2'de 2'yle başladı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'de 2. hafta mücadelesi Trabzonspor - Atakaş Hatayspor maçıyla başladı. Bordo-Mavililer şampiyonluk sonrası evindeki ilk resmi maçında Akdeniz ekibini tek golle devirdi. Abdullah Avcı'nın takımı Süper Lig'e 2'de 2'yle 6 puanla başlarken kalesinde gol görmedi. Fırtına'yı şimdi zorlu Kopenhag sınavı bekliyor.

Trabzonspor - Hatayspor maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi. Trabzonspor'un Cornelius'la bulduğu gol ofsayt nedeniyle VAR'a takıldı. İlk yarıda Edin Visca'nın yaşadığı sakatlık yürekleri ağızlara getirdi...

Bordo-Mavililer ilk yarıları itibariyle Abdullah Avcı döneminde en az pas isabeti yaptığı maçı oynadı. Yüzde 66...

UĞURCAN MUTLAK GOLÜ ÖNLEDİ

18. dakikada Aabid'in ceza sahası içine ortasında müsait pozisyondaki El Kaabi'nin röveşatasını kaleci Uğurcan Çakır çeldi.

28 dakikada sol taraftan ceza sahasın giren Trezeguet'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Erce Kardeşler'den döndü.

39. dakikada Falette ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Edin Visca, ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı. Visca'nın sahadan çıkarken sol kolunu oynatamadığı gözlendi.

45. dakikada Doğuncan uzak mesafeden vuruşunda kaleci Erce Kardeşler topu kornere çeldi.

Trabzonspor - Hatayspor 1 - 0 Maç Sonucu (ÖZET) Son şampiyon Süper Lig'e 2'de 2'yle başladı

ABDÜLKADİR ÖMÜR'DEN FÜZE

63. dakikada sağ kanattan ceza sahasına sokulan Trezeguet'in yerden pasında kale önünde Kouassi'nin vuruşunu kaleci Erce sol köşeden çıkardı.

71. dakikada Eren Elmalı'nın pasında Abdulkadir Ömür, yaklaşık 22 metreden sert bir vuruşla topu Erce'nin sağından ağlarla buluşturdu. 1-0

79. dakikada Bakasetas'ın derinlemesine pasında topla buluşan Djaniny kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda ise kaleci Erce meşin yuvarlağı kornere çeldi.

TRABZONSPOR - HATAYSPOR İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hugo, Denswil, Eren, Doğucan, Siopis, Bakasetas, Visca, Trezeguet, Cornelius

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Falette, Vranjes, Adekugbe, Ruben Ribeiro, Aabid, Musa, Dylan, Saba, El Kaabi

TRABZONSPOR - HATAYSPOR 1-0 ÖZET İZLE

Medical Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma bu akşam saat 21.00'de başladı. 

Geçen sezon ligin ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor 2-0 kazanmış, ikinci yarıda oynanan karşılaşma ise 1-1 sonuçlanmıştı.

TRABZONSPOR - HATAYSPOR MAÇININ VAR'I KİM?

Abdülkadir Bitigen'in yönettiği maçın yardımcı hakemleri Serkan Ok, Alparslan Dedeş ve Caner Ak... Trabzonspor - Atakaş Hatayspor maçında VAR koltuğunda Özgün Yankaya, AVAR'da ise Mustafa Öğretmenoğlu yer aldı.

ÖZBALTA: HEDEFİMİZ 3 PUAN

Hatayspor'un teknik direktörü Serkan Özbalta, yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılıp lige 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

Özbalta, "Trabzonspor'da oyuncuların ve teknik ekibin öz güveni inanılmaz bir noktada. Bizi zor bir deplasman bekliyor. Sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız." ifadesini kullandı.

Sadece mücadele anlamında bu düşünceye sahip olmadığını anlatan Özbalta, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu takımın bir oyun kültürünün olmasının gerekliliğine inanıyorum. Diğer takımlar için de böyle. Zaten o zaman da ülke futbolunu başka bir seviyeye getireceğiz. Yarış bu şekilde olursa olacak. İşte buradaki oyun kültürünü, bakış açısını geliştirme adına o gün sahada bir şeylerin fazlasını vermeliyiz diye düşünüyorum. Onun adımlarını 27 Haziran'dan beri atıyoruz. O gün de sahaya çıkarak sağlam bir şekilde takım savunmasını ve geçişlerimizi iyi yapmaya çalışacağız. Set hücumunda da birebirlerde de iyi varlık göstereceğiz. Ben inanıyorum ki o gün geldiğinde insanların huzur duyduğu bir takım olacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...