Trabzonspor'dan altyapı hamlesi... Futbolcu fabrikasından yeni Abdülkadir Ömür'ler geliyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'dan altyapı hamlesi... Futbolcu fabrikasından yeni Abdülkadir Ömür'ler geliyor!

SPOR Haberleri

Trabzonspor haberleri... Türk futbolunun futbolcu fabrikası kulüplerinden Trabzonspor, yakın zamanda altyapısından çıkan Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke, Yusuf Yazıcı, Abülkadir Ömür, Ahmetcan Kaplan ve daha niceleri gibi yıldızları çıkarmak için yatırımlarını güçlendirdi. Bordo-Mavili kulüp, altyapısını geliştirmek amacıyla anlaşma sağladı Double Pass ile ilk çalışmanın yapıldığını duyurdu.

Trabzonspor haberleri... Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, çeşitli futbol kulüpleri ve federasyonlarla çalışmalarını sürdüren Double Pass firması yetkililerinin, 15 ay sürecek proje kapsamında haftada dört gün idari çalışanlar, antrenörler ve oyuncularla bir araya geleceği belirtildi.

ÖZKAN SÜMER RUHUYLA...

Özkan Sümer Tesisleri'nde düzenlenen ilk toplantının, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Trabzonspor Futbol Gelişim Direktörü İhsan Derelioğlu'nun katılımıyla yapıldı.

Açıklamada, Trabzonspor kültürü ve önceliklerinin ele alındığı, oyuncu yetiştirme felsefesi, modern oyuncu yapısı ve günümüz futbolunun taktiksel dizaynı gibi teorik konularda fikir alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1588522613210775553   

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...