Volkan Demirel: "Beşiktaş'ın son 5 haftaya baktığımızda 60'tan sonra düştüğü çok barizdi. Kazanacağımızı biliyorduk"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Volkan Demirel: "Beşiktaş'ın son 5 haftaya baktığımızda 60'tan sonra düştüğü çok barizdi. Kazanacağımızı biliyorduk"

SPOR Haberleri

Hatayspor'un başına geçtikten sonra 2'de 2 yapan Volkan Demirel, geçen hafta Karagümrük'te mağlubiyetle tanışmış, bu akşam da iç sahadaki Beşiktaş maçının 1. dakikasında golü yemişti. Hatayspor'da 4'te 3 yapan Volkan Demirel, 2-1'lik galibiyetin ardından, "Beşiktaş'ın son 5 haftaya baktığımızda 60'tan sonra düştüğü çok barizdi. Kazanacağımızı biliyorduk. Çalışılmış bir maçı kazandık" dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken maçı kazandıklarını ve maça çıkmadan önce iki şekilde plan yaptıklarını ifade ederek, "plan uygulanmış bir şekilde görevimiz tamamlandı" dedi.

Maç son basın toplantısında konuşan Volkan Demirel, İstedikleri, planladıkları, analize göre hareket ettikleri bir maç olduğunu belirtti:

"TAKIM ÇOK İYİ REAKSİYON GÖSTERDİ"

“Kazanmamız gereken maçı kazandık. Maça çıkmadan önce iki şekilde planlamıştık. İlk 60 dakika son 30 dakika diye. Ama yediğimiz çok erken bir gol biraz olsun bizi etkiledi ama takımım çok iyi reaksiyon gösterdi. İlk yarıda biraz gol erken gelmesinden dolayı tedirginlik vardı. Ama ikinci yarı devrede neler yapabileceğimizi, ne yapmak istediğimizi anlatmaya çalıştık."

Volkan Demirel:

"ANALİZİMİZE GÖRE HAREKET ETTİK"

"Neticesinde de takım çıkarak çok güzel iki tane golle, organize iki tane golle maçı kazanmasını bildi. O yüzden ben tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İstediğimiz, planladığımız, analizimize göre hareket ettiğimiz bir maç oldu. Çünkü Beşiktaş'ın ilk 60 dakikadan sonra düştüğünü biliyorduk. Son beş maçlık periyotta bunu gösterdiler. Planımızı da buna göre yaptık ve plan uygulanmış bir şekilde görevimiz tamamlandı."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...