Wout Weghorst'un Manchester United'a transferinin önündeki tek engel Beşiktaş yönetimi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Wout Weghorst'un Manchester United'a transferinin önündeki tek engel Beşiktaş yönetimi

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi Wout Weghorst'un sözleşmesinde çıkış maddesi olmadığını ve ayrılık konusunda inisiyatifin tamamen kendilerinde olduğunu açıkladı. Hollanda Milli Takımı formasıyla 2022 Dünya Kupası'nda kalitesini konuşturan 30 yaşındaki futbolcu, Arjantin maçında attığı 2 golle tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Yıldız ismin Manchester United'a transfer olmak üzere.

Beşiktaş'ın 2-1'lik Kasımpaşa galibiyetinde müthiş bir futbol oynayan ve takımının 2. golünü atan Wout Weghorst taraflarla vedalaşmıştı. Hollandalı santrforun transferinin önündeki tek engel Beşiktaş yönetimi!

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş, Premier League devi Manchester United'a transfer olacağına yönelik haberler çıkan Hollandalı golcü Wout Weghorst ile ilgili inisiyatifin tamamen kendilerinde olduğunu açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynanan maçın ardından Wout Weghorst ile ilgili medyada spekülatif haberlerin yer aldığı belirtilerek, şöyle denildi:

ÇIKIŞ MADDESİ İDDİALARI YALAN ÇIKTI

"Futbolcumuzun kontratında Premier Lig'den teklif gelmesi halinde 2,5 milyon avro tazminat bedeliyle sözleşmesinin feshedilebileceği şeklinde çıkış maddesi bulunduğu iddiası hayal ürünüdür. Bununla beraber söz konusu oyuncunun salı günü takımdan ayrılacağı yönündeki haberler tamamen gerçek dışıdır. Wout Weghorst ile ilgili inisiyatif tamamen Beşiktaş Jimnastik Kulübündedir. Bu konu hakkında bir gelişme olduğu takdirde saygıdeğer camiamızın ve kamuoyunun bilgilendirileceği hususunu da belirtiriz."

https://twitter.com/WOUT_WEGHORST_/status/1611812021347008514

Beşiktaş'a bu yaz Burnley'den satın alma opsiyonuyla kiralanan Wout Weghorst, 16 lig maçında 8 gol, 4 asistlik skor katkısı verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...