Yıldız stoperlerin Beşiktaş savaşı! Gelmek için can atıyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yıldız stoperlerin Beşiktaş savaşı! Gelmek için can atıyorlar

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Siyah beyazlı yönetim, Yerry Mina ve Jamaal Lascelles için teklif yaptı. İki oyuncu da Beşiktaş’a gidebilmek için kulüplerine baskı yapıyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için gaza basan Beşiktaş’ta heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Öncelikle stoper transferini bitirmek isteyen yönetimin radarına ilk olarak Aleksandar Dragovic girmişti. Ardından Fiorentina’da mutsuz olan Yerry Mina listeye girmişti. Son olarak Newcastle United’ın tecrübeli stoperi Jamaal Lascelles için görüşmeler başladı. Beşiktaş’ın bu harekâtı üzerine aday isimler birbiriyle yarışa başladı.

FAVORİ LASCELLES

Üç oyuncu da Beşiktaş’ta forma giymek istiyor. Ancak siyah beyazlılar kadrosuna sadece bir stoper takviyesi yapacak. Dolayısıyla üç isim de Beşiktaş’a transfer olabilmek için kulüplerine baskı yapıyor. Teknik direktör Fernando Santos’un favorisinin Jamaal Lascelles olduğu öğrenildi. Samet Aybaba’nın bulduğu Aleksandar Dragovic, transfer ihtimali en düşük olan isim. Lascelles’te mutlu sona ulaşılamazsa ibre Yerry Mina’ya dönecek.

İKİ RAKİP VAR

Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe, son maçlarda stoperde Schar-Botman ikilisini tercih etti. Yedek kalmak istemeyen Lascelles, kendisine kulüp aramaya başladı. Beşiktaş’ın bu transferdeki rakipleri arasında Brentford ve Fulham da bulunuyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...