GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Hatayspor İstanbulspor deplasmanında 1 attı, 3 aldı! Volkan Demirel'le 7'de 4
13 Kasım 2022 - 18:52

Hatayspor İstanbulspor deplasmanında 1 attı, 3 aldı! Volkan Demirel'le 7'de 4

Hatayspor İstanbulspor deplasmanında tek golle kazandı. 0-1'lik galibiyette 3 puanı getiren golü Ayoub El Kaabi attı. Teknik direktör Volkan Demirel yönetimindeki 7. maçında 4. galibiyetini alan Hatayspor puanını 14'e yükseltti. Teknik direktör değişiminden sonra Kupa'da tur atlayan İstanbulspor ise Fatih Tekke'yle ligde 3'te 0 yaptı. 8 puanda kalan Sarı-Siyahlılar mağlubiyet serisi 6 maça çıktı.
 - Son Dakika! Beşiktaş - Antalyaspor maçı ertelendi!
13 Kasım 2022 - 18:21

Son Dakika! Beşiktaş - Antalyaspor maçı ertelendi! Ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında bugün 20.00’de oynanması planlanan Beşiktaş – Antalyaspor müsabakası güvenlik sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Beşiktaş Antalyaspor maçı Dünya Kupası'ndan sonra oynanacak!
SPOR - SPOR
13 Kasım 2022 - 14:01

A Milli Takım'da Emre Mor üzüntüsü! Aday kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçeli futbolcu Emre Mor, Giresunspor karşılaşması sonrası yaşadığı sakatlık nedeniyle A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.
Spor - Spor
13 Kasım 2022 - 08:34

Aslan Baykuş'u parçaladı

Sarı kırmızılılar, F.Bahçe’nin mağlup olduğu haftada fırsatı kaçırmadı. Goller Kerem (3), Icardi (pen.), Ndayishimiye (k.k.), Mertens ve Abdülkerim imzalıydı. Beşiktaş derbisinin kahramanı Icardi iki de asist yaptı, yine yıldızlaştı.
Spor - Spor
13 Kasım 2022 - 08:27

Ne yaptın 'Aziz'im! Fenerbahçe 3 puanı Giresun'a hediye etti

Enner Valencia’nın penaltı golüyle öne geçen sarı lacivertlilerin dengesi Pedro’nun kırmızısı ile bozuldu. Devamında Serdar Aziz’in üst üste hatalarından Sainz goller buldu. F.Bahçe bu sezon Kadıköy’de ilk defa mağlup oldu
Spor - Spor
13 Kasım 2022 - 08:10

Şenol Güneş millî stoper için devrede: Bize gel Kaan!

Beşiktaş’ın ara transfer dönemi için çalışmaları hız kazanırken, teknik direktör Şenol Güneş de aktif rol oynuyor.
 - Emre Belözoğlu: Galatasaray'a teşekkür ederim, oyuncularımızın seviyesini bize göstermiş oldular
12 Kasım 2022 - 23:35

Emre Belözoğlu: Galatasaray'a teşekkür ederim, oyuncularımızın seviyesini bize göstermiş oldular

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu içerde 7-0 kaybettikleri Galatasaray maçı sonrası "Öyle zorlu falan bir maç olmadı, çok kolay bir maç oldu. Galatasaray'a teşekkür ederim, oyuncularımızın seviyesini bize göstermiş oldular" dedi.
 - Okan Buruk: Türkiye’den Dünya Kupası’na en çok futbolcu veren takımız
12 Kasım 2022 - 23:21

Okan Buruk: Türkiye’den Dünya Kupası’na en çok futbolcu veren takımız

Şampiyon yaptığı Medipol Başakşehir'e Galatasaray teknik direktörü olarak konuk olan Okan Buruk, 7-0'la kariyerinin en büyük galibiyetine imza attı. Beşiktaş'tan galibiyetinden sonra bir büyük sınavı daha geçen Okan Buruk, "Türkiye’den Dünya Kupası’na en çok futbolcu veren takımız" sözleriyle kadro kalitesine vurgu yaptı.
 - Dursun Özbek: Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Aradan sonra şov kaldığı yerden devam edecek
12 Kasım 2022 - 23:01

Dursun Özbek: Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Aradan sonra şov kaldığı yerden devam edecek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, prensibini bozarak 7-0'lık Medipol Başakşehir galibiyetinin ardından soyunma odasına inerek futbolcuları tek tek tebrik etti. Özbek stat çıkışı ise “Şampiyonluktan hiçbir zaman kopmadık. Bakışım baştan beri aynı. Hiç kopmadık. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Aradan sonra şov kaldığı yerden devam edecek" dedi.
 - Muslera'nın "Buruk" sevinci... Galatasaray'ın 7-0'lık Başakşehir galibiyetindeki tek pürüz!
12 Kasım 2022 - 22:23

Muslera'nın "Buruk" sevinci... Galatasaray'ın 7-0'lık Başakşehir galibiyetindeki tek pürüz!

Galatasaray'ın 7-0'lık Medipol Başakşehir zaferinde 76. dakikada sarı kart gören Fernando Muslera, 2022 Dünya Kupası dönüşü İstanbulspor maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Cim Bom'un tarihi galibiyetinden notlar...
 - Galatasaray'dan Başakşehir'e 7 gol
12 Kasım 2022 - 21:44

Şampiyonluk tatbikatı! Galatasaray Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir'e 7 çekti!

Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir'i 7-0'la bozguna uğrattı... Fenerbahçe'nin evinde Giresunspor'a yenildiği akşam Fatih Terim Stadı'nda dünya yıldızlarıyla şov yapan Cim Bom, Dünya Kupası arasına mutlu giriyor. Kerem Aktürkoğlu'nun 3 gol attığı maçta derbi golcüsü Mauro Icardi de penaltıdan golünü atmayı bildi. Mertens, Katar'a gol sevinciyle gitti. Tabelayı Abdülkerim belirledi. Okan Buruk'un takımı puanını 27'ye yükseltip farkı 2'ye indirdi. Medipol Başakşehir 24 puanda kaldı.
 - Jorge Jesus: Dünya Kupası arasında Fenerbahçe 1 puan farkla lider olacak deselerdi kabul ederdim
12 Kasım 2022 - 20:26

Jorge Jesus: Dünya Kupası arasında Fenerbahçe 1 puan farkla lider olacak deselerdi kabul ederdim

Giresunspor'a evinde 1-2 mağlup olarak zirvede farkı açma şansını kullanamayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus mağlubiyeti "iş kazası" olarak niteledi. Portekizli çalıştırıcı, "Bu tarz şeyler futbolda olabiliyor. Ligde hala birinci sıradayız. Bugün olan oldu. Daha önceden sorsaydınız Dünya Kupası’ndan önce verilen aradan önce takımınız 1 puan farkla lider olacak deselerdi kabul ederdim. Ama şu an daha fazla puanla lideriz" dedi.
 - Hakan Keleş: Altın değerinde bir 3 puan! Ekstra izin verdik oyuncular, tatili hak ettiler
12 Kasım 2022 - 20:13

Hakan Keleş: Altın değerinde bir 3 puan! Ekstra izin verdik oyuncular, tatili hak ettiler

Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-2 mağlup eden Giresunspor'da futbolcular ekstra izin verildi. Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'yi de deplasmanda yenmeyi başaran teknik direktör Hakan Keleş galibiyeti "Bizim için bir moral oldu. Altın değerinde bir 3 puan. Zorlu bir süreçten geçiyoruz" sözleriyle değerlendirdi.
 - Fenerbahçe'yi yıkan adam Borja Sainz
12 Kasım 2022 - 18:42

Giresunspor Kadıköy'de şov yaptı! Fenerbahçe'yi yıkan adam Borja Sainz

Fenerbahçe evinde Giresunspor'a mağlup! Hakan Keleş'in takımı Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'yi de deplasmanda yenmeyi başardı. 19'da Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe'de Joao Pedro 44'te 2. sarıdan atıldı. 2. yarıyı 10 kişi oynayan Jorge Jesus'un takımı önce 71'de sonra 83'te kalesinde golü gördü. Giresunspor'a zaferi getiren gollerin ikisini de Borja Sainz attı. İspanyol forvet 2. haftada Galatasaray'ı deviren golü de atmıştı. Bu skorla Fenerbahçe'nin 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi.
 - Ivan Toney son şampiyonu devirdi! Premier League'de büyük sürpriz! Manchester City - Brentford (1-2 Özet)
12 Kasım 2022 - 18:23

Ivan Toney son şampiyonu devirdi! Premier League'de büyük sürpriz! Manchester City - Brentford (1-2 Özet)

Premier League'de haftanın sürprizi! Brentford deplasmanda Manchester City'yi 1-2 mağlup etti, Londra ekibine 3 puanı getiren gol 90+8'de geldi. İngiltere Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası kadrosuna seçilen Brentford'un yıldız ismi Ivan Toney zaferi getiren golleri attı. Pep Guardiola'nın takımı iç sahada sezonun ilk yenilgisi aldı ve zirveye yarışında büyük darbe yedi.
 - Erzurumspor FK Adanaspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı, kanamayı durdurdu
12 Kasım 2022 - 18:01

Erzurumspor FK Adanaspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı, kanamayı durdurdu

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Adanaspor'u evinde 3-2 mağlup eden Erzurumspor FK, 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Puanını 13'e yükselterek alt sıralarda nefes alan Erzurum ekibi araya moralli girdi. Teknik direktör Önder Karaveli dönemi kısa süren ve takımın başına bir kez daha Eyüp Arın'ı getiren Adanaspor 14 puanda kaldı.
SPOR - SPOR
12 Kasım 2022 - 17:40

Beşiktaş'tan gönderilen Valerien İsmael'e İngiltere'den sürpriz talip!

Valerien İsmael'e İngiltere Championship ekiplerinden Luton Town'un talip olduğu konuşuluyor. İsmael, yakın zamanda Beşiktaş ile yolları ayırmıştı.
SPOR - SPOR
12 Kasım 2022 - 17:35

Arda Güler için sıkı pazarlık! Fenerbahçe masaya oturdu, gelen talep şaşkına çevirdi

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için pazarlık başladı. 17 yaşındaki genç ismin bir sonraki satışından yüzde 20 paya sahip olan Gençlerbirliği'nin istediği rakam belli olurken, sarı lacivertlilerin teklifi ise 1,3 milyon Euro oldu. İki takım arasındaki pazarlık sürüyor...
SPOR - SPOR
12 Kasım 2022 - 09:26

Başakşehir - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri

Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında bu akşam Galatasaray'ı ağırlıyor. İşte zirveye oynayan iki takım için de kritik önem arz eden karşılaşmanın muhtemel 11'leri...
Spor - Spor
12 Kasım 2022 - 06:32

Beşiktaş'ta sahada iki lider

Şenol Güneş takımı ateşleyecek ve liderlik yapabilecek oyunculara ihtiyaç olması sebebiyle Cenk Tosun ve Mert Günok’a özel görevler verdi.
Spor - Spor
12 Kasım 2022 - 06:28

Sıra gecesi! Okan Buruk ve Emre Belözoğlu ilk kez karşı karşıya

Süper Lig’de aynı puanla ikinci ve üçüncü sırayı paylaşan Başakşehir ile Galatasaray, mini derbide Fatih Terim Stadı’nda yer kapma savaşı verecek.
Başa Dön Sona Git