GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Didier Drogba Müslüman oldu iddialarına açıklık getirdi
07 Kasım 2022 - 22:45

Didier Drogba Müslüman oldu iddialarına açıklık getirdi

Galatasaray'ın unutulmaz golcüsü Didier Drogba'nın Müslüman olduğu iddiası sosyal medyayı salladı. Fildişi Sahilli dünyaca ünlü ismin Müslümanlar gibi dua ederken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada "Drogba Müslüman oldu" şeklinde dolaşıma girdi. Peki Drogba gerçekten Müslüman oldu mu? 44 yaşındaki eski futbolcu Twitter hesabından bir açıklama yaptı.
 - Yenişemediler! Hatayspor - Medipol Başakşehir maçında 6 gol var kazanan yok
07 Kasım 2022 - 22:26

Yenişemediler! Hatayspor - Medipol Başakşehir maçında 6 gol var kazanan yok

Hatayspor ile Medipol Başakşehir, 6 gollü matça 3-3 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu'nun teknik direktör olarak karşı karşıya getiren maçta Bertuğ Yıldırım'la öne geçen Hatayspor 65'te 2-1 geriye düştü. 75 ve 81'de El Kaabi ve Ze Luis'in golleri Hatayspor'u bir kez daha öne geçirdi. 90+1'de attığı golle tabelayı belirleyen Serdar Gürler yenilgiyi önleyen isim oldu.
 - Fenerbahçe Sivasspor maçında 10 kişi kaldı, 1-0 kazandı, galibiyet serisi 5 maça çıktı!
07 Kasım 2022 - 22:02

Fenerbahçe Sivasspor maçında 10 kişi kaldı, 1-0 kazandı, galibiyet serisi 5 maça çıktı!

Süper Lig'in 13 haftasında Fenerbahçe ile Sivasspor Kadıköy'de kozlarını paylaştı, 2. yarıyı 10 kişi oynayan Fenerbahçe maçı 1-0 kazanmayı başardı. Enner Valencia'nın penaltı golüyle 3 puanı hanesine yazdıran lider Fenerbahçe, galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Başakşehir'in Hatay'da 2 puan kaybettiği haftada hata yapmayan Jorge Jesus'un takımı puanı 29 yaptı. Fenerbahçe zirvede puan farkını 5'e yükseltti.
 - Beşiktaş'tan 5 futbolcunun sakatlık durumuyla ilgili detaylı açıklama geldi
07 Kasım 2022 - 21:35

Beşiktaş'tan 5 futbolcunun sakatlık durumuyla ilgili detaylı açıklama geldi

Beşiktaş, futbolculardan Rachid Ghezzal, Arthur Masuaku, Josef de Souza, Valentin Rosier ve Berkay Vardar'ın sağlık durumuyla ilgili son durumu paylaştı. Antalyaspor maçında Rosier, Josef ve Masuaku'nun oynaması beklenmiyor.
 - Michy Batshuayi 2. sarıdan kızardı, Jorge Jesus'tan fırçayı yedi!
07 Kasım 2022 - 21:18

Michy Batshuayi 2. sarıdan kızardı, Jorge Jesus'tan fırçayı yedi!

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi, Sivasspor maçında takımını 10 kişi bıraktı. Süper Lig'dee 6 maçta 5 gol, 1 asistle oynayan ve taraftarın sevgilisi olan 29 yaşındaki santrfor 48. dakikada 2. sarıdan kızardı. Batshuayi kenara gelirken teknik direktör Jorge Jesus'tan fırçayı yedi! Portekizli çalıştırıcı çok sinirli bir şekilde futbolcusuna bir şeyler söyledi.
 - Galatasaray Seyrantepe'ye taşındığından beri bir ilk! Şampiyonluk alameti gibi haber
07 Kasım 2022 - 20:58

Galatasaray Seyrantepe'ye taşındığından beri bir ilk! Şampiyonluk alameti gibi haber

Galatasaray, Süper Lig'de ilk 13 hafta itibariyle tribün doluluk oranı ve maça gelen taraftar sayısında ilk sırada yer aldı. Sarı-Kırmızılılar Nef Stadyumu'nun faaliyete girdiği 2011 yılından bu yana Süper Lig’in ilk 5 iç saha maçında elde edilen en yüksek tribün doluluk oranını da yakaladı.
 - Brezilya'nın 2022 Dünya Kupası kadrosunda hangi futbolcular var? Kimler dışarda kaldı?
07 Kasım 2022 - 20:00

Brezilya'nın 2022 Dünya Kupası kadrosunda hangi futbolcular var? Kimler dışarda kaldı?

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'na sayılı günler kala 1 numaralı favori Brezilya Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı. 5 kez Dünya Kupası'nı kazanarak bu alanda zirvede olan Güney Amerika ülkesinin yıldızlarla dolu kadrosu dikkat çekiyor.
 - "Aziz Yıldırım'la anlaştım, Trabzonspor satmadı" Gökdeniz Karadeniz Süper Lig yıllarını anlattı
07 Kasım 2022 - 19:45

"Aziz Yıldırım'la anlaştım, Trabzonspor satmadı" Gökdeniz Karadeniz Süper Lig yıllarını anlattı

Trabzonspor'da 61 numarayı giymiş futbolculardan biri olan Gökdeniz Karadeniz, çocukken Trabzonspor taraftarı olmadığını, Giresunspor'u tuttuğunu söyledi. Futbolu 4 yıl önce bırakan eski yıldız, Fenerbahçe'ye transferine dönemin Trabzonspor yönetiminin izin vermediğini açıkladı.
 - Liverpool'un Amerikalı patronları Premier League devini satışa çıkardı
07 Kasım 2022 - 18:03

Liverpool'un Amerikalı patronları Premier League devini satışa çıkardı

Fenway Sports Group, Liverpool'u satışa çıkardı. ABD kaynaklı habere göre, Goldman Sachs ve Morgan Stanley satış sürecinde ve değerlemede yardımcı olacak kuruluşlar. Fenway Sports Group yetkilileri teklif toplama sürecini beyan etti.
 - UEFA Avrupa Ligi'nde erken final! Fenerbahçe'yi dünya devleri bekliyor
07 Kasım 2022 - 17:45

UEFA Avrupa Ligi'nde erken final! Fenerbahçe'yi dünya devleri bekliyor

Fenerbahçe'nin lider olarak tamamladığı UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında play-off turu kuraları çekildi. Fenerbahçe'nin direkt son 16'dan başlayacağı "Kupa 2"'de Barcelona ile Manchester United play-off mücadelesi verecek.
SPOR - SPOR
07 Kasım 2022 - 16:18

Son dakika: Trabzonspor'un Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Son dakika haberine göre; Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre'nin Basel takımıyla eşleşti. İlk tur maçları 16 Şubat 2023, rövanş karşılaşmaları ise 23 Şubat 2023'te oynanacak. İşte diğer eşleşmeler...
SPOR - SPOR
07 Kasım 2022 - 15:43

İstifa mı etti? Gaziantep FK'dan Erol Bulut açıklaması!

Gaziantep FK'dan istifa edeceği söylentileri çıkan teknik direktör Erol Bulut'la ilgili açıklama geldi. Kulüp, Erol Hoca yola devam edeceklerini duyurdu.
 - Erken final niteliğinde maçlar var
07 Kasım 2022 - 14:39

Son dakika: Şampiyonlar Ligi son 16 eşleşmeleri belli oldu! Erken final niteliğinde maçlar var

Son dakika haberi: Futbolun dev organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde son 16 kuraları çekildi. Bu turda erken final niteliğinde birkaç maça tanıklık edeceğiz. Real Madrid ile Liverpool, Bayern Münich ile PSG eşleşti. Bir diğer zorlu maç ise Dortmund ile Chelsea arasında olacak.
SPOR - SPOR
07 Kasım 2022 - 11:18

Adana Demirspor'da sürpriz Artem Dzyuba gelişmesi! Henüz 4 maça çıkmıştı

Süper Lig'de üst sıralarda yer alan Adana Demirspor'da sürpriz bir karara imza atıldı. Adana Demirspor, sezon başında kadrosuna kattığı Rus futbolcu Artem Dzyuba ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.
SPOR - SPOR
07 Kasım 2022 - 09:37

Fenerbahçe - Sivasspor maçının muhtemel 11'leri belli oldu

Süper Toto Süper Lig'in 13. haftasında maç eksiğine rağmen lider konumda bulunan Fenerbahçe, sahasında Sivasspor'u konuk edecek. İşte karşılaşmanın muhtemel ilk 11'leri...
Spor - Spor
07 Kasım 2022 - 08:33

Beşiktaş'ta derbi mağlubiyetinin faturası Rosier'e kesildi

Sakatlığını ciddiye almayan ve teknik heyete bilgi vermeyen Rosier, son iki maçtaki performansıyla Güneş’in tepkisini çekti. Tecrübeli sol beke kulübe yolu gözüktü.
Spor - Spor
07 Kasım 2022 - 08:31

Icardi küllerinden doğdu

Futbolundan çok özel hayatıyla gündemde olan Arjantinli yıldız, şimdi yeşil sahalardaki dönüşüyle manşetleri süsledi. Icardi, Beşiktaş’a attığı gollerle dünya basınının ilgisini çekti.
Spor - Spor
07 Kasım 2022 - 08:27

Fenerbahçe'de puan kaybı yasak!

İstanbulspor galibiyetiyle sezonun en iyi serisini yakalayan sarı lacivertlilerde hedef, Dünya Kupası arasına kayıpsız girmek.
Spor - Spor
07 Kasım 2022 - 07:58

Kendi düşen ağlamaz! Trabzonspor 2-0 öne geçtiği maçta Konya'yı yenemedi

Avcı’nın takımı Bakasetas ve Trezeguet’nin penaltı golleriyle iki farkı yakaladı. Yılmayan Konya’da Diouf iki golüyle tabelayı eşitledi. Ikpeazu atıldı (dk. 82). Kalan bölümde bordo mavililerin çabası üç puana yetmedi.
SPOR - SPOR
07 Kasım 2022 - 07:38

İki kıtayı birleştiren 44. İstanbul Maratonu tamamlandı

Yarışı erkeklerde Kenyalı Robert Kipkemboi, kadınlarda Etiyopyalı atlet Sechale Dalasa kazandı. Türk atletler ise erkeklerde 16’ya (Mert Girmalegesse) kadınlarda ilk 8’e (Rümeysa Coşkun) girdi.
 - Abdullah Avcı'dan 2-2'lik Trabzonspor - Konyaspor maçı açıklaması
06 Kasım 2022 - 23:54

Abdullah Avcı'dan 2-2'lik Trabzonspor - Konyaspor maçı açıklaması

Trabzonspor evinde 2-0 öne geçtiği Konyaspor maçını kazanamadı, 26 puanı ve 1 maç eksiği bulunan lider Fenerbahçe'nin 4 puan gerisine düştü. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Pozisyonlarımız var, ama daha etkin daha kaliteli orta, daha kaliteli pas, daha şut. Birçok şeyi yakalayabilirdik yakaladıklarımız var daha fazla olabilirdi. 2-0’dan 2-2 olması bizim için üzüntü" dedi.
Başa Dön