Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tofaş'tan başarılı tedarikçilere ödül

Tofaş'tan başarılı tedarikçilere ödül

T-Otomobil Haberleri

Tedarikçileri ile yıllık toplantıda buluşan Tofaş, 2020 yılındaki başarılı çalışmalarıyla öne çıkan firmaları 8 ayrı kategoride ödüllendirdi.

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu konuşmasında, önceliklerin hızla değiştiğine dikkat çekerek risk yönetimi ve sürdürülebilirliğin öne çıkan temel kavramlar olduğunu işaret etti. Pandeminin küresel etkilerinin yanında; tedarik zincirlerinin gözden geçirilmesi ve potansiyel bir dönüşümü tetiklediğini ifade eden Eroldu, bu sürecin ülke sanayisi için yeni fırsatların doğurabileceğine işaret ederek “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan bu zorlu süreçte tüm tedarikçilerimizin özverili çalışmaları ile üretim devamlılığında sorun yaşamadık. Bu süreçte, yerli tedarikçilerimize destek olabilmek için biz de önemli bir adım attık. FCA’nın (Fiat Chrysler Automobiles) farklı üretim tesisleri ve projelerinde kullanacağı parçaları Türk tedarikçilerden satın alınmasına yönelik teknik değerlendirme ve teklif çalışmalarını başlattık. Beklentilere hızla cevap vermek, ürün geliştirme, üretim teknolojileri ve kontrolü, dijital altyapı ve yetkinliklere yönelik yatırımlar artık çok önem arz ediyor” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...