Baktırmadan araç almayın

Baktırmadan araç almayın

T-Otomobil Haberleri

Bahar aylarının yüzünü göstermesi ile ikinci el pazarında yine canlılık artmaya başladı. Sıfır araç pazarına göre çok daha yoğun olan kullanılmış otomobil piyasasında araç alırken dikkatli olmak gerekiyor.

Konuyla ilgili tavsiyelerde bulunan İzmit Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Ertuğ "Vatandaşlar 300 TL, 500 TL eksper masrafını hatta 10 TL'ye sms sorgulamasını yapmaktan kaçınıyor, daha sonra karşısına büyük meblağlarda masraflar çıkınca şaşırıyor” dedi. Araç almadan önce en azından bir sigortacıya danışılmasını tavsiye eden Ertuğ "Sigortacıların, araçların şase numarasından, motor numarasından geçmişte yaşanan kaza durumlarını görme şansı var. Eğer tanıdığını güvendiğiniz bir sigortacı varsa bu konuda destek isteyin. Araç alırken herkes fiyat odaklı araştırma yapıyor ama piyasada bazen 2017 model bir aracın araç, 2021 yapılabiliyor. Fırsat aracı gibi görünen bazı durumlar üzücü sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden, ekspertiz, SMS ve mümkünse sigorta sorgulaması önemli” şeklinde konuştu. İHA  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...