Çin'in en büyük otomobil markası Türkiye'ye geliyor: Chery teknolojiyle rakiplerini geçecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çin'in en büyük otomobil markası Türkiye'ye geliyor: Chery teknolojiyle rakiplerini geçecek

T-Otomobil Haberleri

Türkiye pazarına tekrar giriş yapmaya hazırlanan Çinli otomobil devi Chery Automobile Co. Ltd.'nin yeni konsept modeli GENE, Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü’nde tanıtıldı.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ

Birkaç ay önce TIGGO8 PRO, TIGGO7 PRO ve Omoda5 olmak üzere üç farklı SUV modeliyle Türkiye pazarına tekrar yapacağı giriş açıklanan Çinli otomobil devi Chery Automobile Co. Ltd., yeni teknik gelişmelerini duyurdu. Bu sayede gün yüzüne çıkan markanın yeni konsept modeli GENE, Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü’nde tanıtıldı.

Chery’nin gelecekteki otomobil üretim süreci ve küresel araç formları için yeni fikirleri gözler önüne seren model 5 metre uzunluğa, 2 metre genişliğe ve 1,75 metre yüksekliğe sahip tam boy bir SUV olarak tüm ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte özellikler taşırken, arkadan menteşeli kapılar, elektrikli sürgülü bagaj kapağı ve ayrıca iki drone ile elektrikli kaykaylar ve kokpite yerleştirilen 27 inç büyüklüğünde dev kavisli ekran gibi alışık olmadığımız donanımlarla görenleri şaşırtıyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...