Elon Musk’ın şirketi Tesla, Türkiye ofisinde çalışacak personel arıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk’ın şirketi Tesla, Türkiye ofisinde çalışacak personel arıyor

T-Otomobil Haberleri

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Türkiye ofisine yeni personeller arıyor. Tesla'nın 2022’nin son çeyreğinde Türkiye operasyonlarına başlaması bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Otomobil devinin gelecek yıl ülkemizde araç satışı da dahil olmak üzere birçok alanda operasyonlarına başlaması bekleniyor.

Milyarder iş insanı Elon Musk’ın patronu olduğu ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Türkiye faaliyetlerini hızlandırmaya yönelik bir adım attı. ‘Tesla Motorları Satış ve Hizmetleri Limited’ isimli şirket yeni personel arayışına girdi. Kemal Geçer'in CEO koltuğunda oturduğu Tesla Türkiye’nin İstanbul’da yer alan ofisinde çalışmak üzere farklı departmanlarda çalışacak personeller aranıyor. 

Tesla, resmi internet sitesi üzerinden dört yeni iş ilanı açtı ve bunların üçü aynı bölümden. Otomotiv teknisyeni, servis danışmanı ve parça danışmanı pozisyonlarına aranan kişiler Tesla servislerinde çalışacak. Ancak Tesla danışmanı pozisyonuna aranan kişiler ise bayilerde müşterilerle ilgilenecek.

Elon Musk’ın şirketi Tesla, Türkiye ofisinde çalışacak personel arıyor

TESLA TÜRKİYE İŞ İLANLARI YAYINLANDI

Tesla'nın İstanbul, Beşiktaş'ta yer alan ofisinde çalışacak olan personellerin şu pozisyonlarda yer alacağı açıklandı: 

-Otomotiv teknisyenleri 

-Servis danışmanı

-Parça danışmanı

-Tesla advisor (danışman) 

TESLA TÜRKİYE'DEKİ FAALİYETLERİNİ HIZLANDIRDI

ABD merkezli otomobil şirketi Tesla, Türkiye faaliyetlerini şu anda hızlandırsa da geçtiğimiz aylarda zaten birçok alanda personel alımı yapmıştı. Tesla'nın LinkedIn hesabında birçok Türk vatandaşının Türkiye'de yönetici, danışman ve teknisyen olarak görev aldığı görülüyor.

Bu arada, Tesla Türkiye'de ilk önce İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek ve Konya'da hızlı şarj istasyonları kuracak. Bununla birlikte, otomobil devinin Türkiye'de faaliyetlerine resmen ne zaman başlayacağı bilinmiyor. 

(Haber Merkezi) 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...