Kia Niro ile Melissa McCarthy’nin başına gelmeyen kalmadı

Düzenleyen:
Kia Niro ile Melissa McCarthy’nin başına gelmeyen kalmadı

T-Otomobil Haberleri

Super Bowl’un başlamasına birkaç gün var ve Kia da yayınlayacağı reklamı erkenden gösteren markalardan. Daha önceki teaser’larda görülen komedyen Melissa McCarthy, Kia Niro ile birlikte tehlikeli ancak komik durumlara düşüyor.

Hero’s Journey (Kahramanın Yolculuğu) adlı reklam filmi oyunun üçüncü çeyreğinde gösterilecek. Ayrıca Kia, reklamı canlı olarak izlemek isteyenler için Facebook Messenger aracılığı ile paylaşacak. 

McCarthy, Kia Niro hibrit crossover ile dünyaya yardım etmek isteyen iyi kalpli bir kişiyi oynuyor. Ancak, doğa ana ona pek yardımcı olmuyor. Örneğin, bir buzul parçasında mahsur kalıyor ve bir gergedan tarafından kovalanıyor.

McCarthy, reklamın duyurusu esnasında şaka yaparak “Yıllardır, çevreyi koruma tutkusu ile vücudumdaki tüm kemiklerimin kırılacağı bir projede çalışmak istiyordum. Teşekkürler Kia.” dedi.

Reklamın yıldızı olan Niro’da bulunan 1.6 litrelik benzinli motor (104 bg, 147 Nm) ile elektrikli motorun (42 bg) toplam gücü 146 bg ve 265 Nm. İkili 6 ileri çift kavramalı şanzıman vasıtasıyla üretilen güç, ön tekerlere aktarıyor.

Kia'nın en çok satış rakamı yakalamasını beklediği versiyonlar olan Niro LX ve EX 1,434 kilogram ağırlığında ve şehir içinde 4.6, şehir dışında 5.1, karma olarak da 4.8 l / 100 km'lik yakıt tüketim değerleri sunuyor. 

Kia, McCarthy’nin Niro’nun teknolojilerini gösterdiği birkaç video daha yayınladı, aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://tr.motor1.com

Motor1.com Türkiye

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...