Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çeviride dijital devrim

Düzenleyen:
Çeviride dijital devrim

TEKNOLOJİ Haberleri

Etkinlik, konferans ve toplantılarda talep edilen simultane çeviri ihtiyacını mobil bir uygulama aracılığıyla karşılayan Parrotize, çeviride dijital devrim gerçekleştiriyor.

Etkinlik, konferans ve toplantılarda talep edilen simultane çeviri ihtiyacını mobil bir uygulama aracılığıyla karşılayan Parrotize, çeviride dijital devrim gerçekleştiriyor. Uygulama sayesinde çevirmenlerin konferans alanında bulunmaları gerekmiyor. Organizasyon firmaları, telefonu üzerinden program akışını anlık olarak hem çevirmene hem de dinleyicilere yayınlayabiliyor. Böylece çevirmen fiziksel olarak alana gelmeden ve organizasyon alanında bir kabin kurulmadan Parrotize App üzerinden ses akışını dinleyerek simultane çeviri yapabiliyor. Parrotize App 50 farklı dilde anlık yayın desteği sunabiliyor.

Firmaların hesapları güvende 

Bulut tabanlı yeni AuthPoint çözümü, KOBİ’lere hem ekonomik hem de kullanımı kolay çok faktörlü kimlik doğrulaması sunuyor. Kullanıcılar uygulamayı akıllı telefonlarına yükleyerek hesaplarına güvenli şekilde giriş yapabiliyor. Gerçek ve sahte kullanıcıyı birbirinden ayıran AuthPoint uygulaması, her bir kullanıcı cihazı için kişiselleştirilmiş, bir nevi DNA gibi olan imzalar oluşturarak bu imzaları doğruluyor. Böylece farklı kişilerin hesaplara girmesinin önüne geçiliyor.

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...