İnovasyon Kampüsü eğitimlere başlıyor

Düzenleyen:
İnovasyon Kampüsü eğitimlere başlıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) iş birliğiyle “Samsung İnovasyon Kampüsü” eğitim programı resmen başladı.

Ömer Temür - Eğitime katılım için dört bini aşkın başvuru yapılırken ilk etapta 25 öğrenciye İstanbul Teknik Üniversitesinin (İTÜ) Ayazağa’daki kampüsünde 240 saat eğitim verilecek. Üç ay sürecek eğitimler sonunda öğrenciler, uygulamalı projeler ile yarışmaya girme hakkı, kariyer danışmanlığı desteği, proje yapılması için gerekli bütün ekipmanlar ve mentor kılavuzluğu fırsatları yakalayacak. Ayrıca eğitimleri tamamlayan öğrencilere bir de sertifika verilecek. 18 - 25 yaş aralığındaki gençleri kritik ve teknik becerilerle donatmayı hedefleyen eğitim programının ilk konusu ise nesnelerin interneti olacak. Öğrencilere ayrıca “Kariyer Danışmanlığı Eğitimi” de verilecek. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...