Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trafikte gözünden hiçbir şey kaçmıyor

Trafikte gözünden hiçbir şey kaçmıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Gelecek nesil akıllı şehir çözümleri geliştiren Ekin Smart City Solutions, kapsamlı trafik yönetimi ve güvenlik çözümü Ekin X Spotter’ı tanıttı.

ÖMER TEMÜR

Yapay zeka tabanlı teknolojisiyle şehirlerde park, trafik yönetimi ve güvenliği akıllı hâle getirmek için tasarlanan Ekin X Spotter, 4K motorlu zoom destekli video tabanlı plaka tanıma sistemi ve yüz tanıma teknolojisi ile öne çıkıyor. Rakiplerinden 10 kat daha hızlı olan Ekin X Spotter, 5 kilogramın altındaki ağırlığı ve ‘tak çalıştır’ yapısı ile polis devriye araçları, ambulans, itfaiye gibi birçok aracın kaputuna veya ön camına kolayca yerleştirilerek kullanılabiliyor. GPS ve LTE desteği sunan cihaz, IoT ve mobilite tabanlı akıllı şehirlerin yeni üyesi olmaya hazırlanıyor. Ayrıca yakında kullanıma sunulacak olan Ekin X Spotter - Face versiyonu sayesinde çanta, bıçak, silah vb. nesnelerin tanınması ve oluşabilecek potansiyel tehditlerin engellenmesi mümkün olacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...