Disney Plus abonelik fiyatlarına zam geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Disney Plus abonelik fiyatlarına zam geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

İnternet TV ağı Disney Plus, abonelik fiyatlarını artırma kararı aldı. Öte yandan, şifre paylaşımına yönelik de bir açıklama geldi. Akış hizmeti ayrıca, reklam destekli abonelik planını Avrupa ve Kanada'ya genişletiyor.

Mayıs ayında, Disney CEO'su Bob Iger, şirketin akış hizmetinin yıl içinde bir fiyat artışıyla karşılaşacağını duyurdu. Şimdi, fiyat artışının ne zaman yansıyacağı belli oldu. Disney'in üç aylık finans raporunu açıklarken Iger, reklamsız Disney Plus premium paketinin 12 Ekim'de 13,99 dolara yükseltileceğini duyurdu.

Engadget sitesinde yer alan habere göre, Hulu'nun reklamsız abonelik paketine de 3 dolarlık bir zam yapıldı. Böylece abonelik fiyatı ABD'de aylık 17,99 dolara çıktı. Bu fiyatların ABD ve bazı ülkeler için geçerli olduğunu hatırlatalım ancak zam Türkiye'deki abonelik fiyatlarını da etkileyebilir. 

DISNEY PLUS'A REKLAMLI ABONELİK PLANI GELDİ

Öte yandan, bu zam miktarı büyük bir fiyat artışını temsil ediyor. Bununla birlikte, Hem Disney+ hem de Hulu'nun reklamsız paketlerini bir araya getiren yeni bir Duo Premium aboneliği 19,99 ABD doları karşılığında satışa sunuluyor. Disney ayrıca, geçtiğimiz yıl ABD'de başlattığı 8 dolarlık reklam destekli planın Kasım ayından itibaren Avrupa ve Kanada'da kullanıma sunulacağını da duyurdu.

ŞİFRE PAYLAŞIMI İÇİN GERİ ADIM

CEO Iger, Disney'in yakında hesap paylaşımına karşı geri adım atacağını belirtti ve şirketin "hesap paylaşımını ele almanın yollarını aktif olarak araştırdığını ve ödeme yapan abonelerin hesaplarını arkadaşları ve aileleriyle paylaşmaları için en iyi seçenekleri araştırdığını" söyledi. Şirket, bu yeni politikaları 2024'te uygulamaya başlamayı hedefliyor.

(Kaynak: Engadget) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...