Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AFAD’a gönüllülük sistemi geliyor

Düzenleyen:
AFAD’a gönüllülük sistemi geliyor

YAŞAM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile afetlere hazırlık noktasında çeşitli stratejiler belirlediklerini söyleyerek “AFAD gönüllülük sistemini kuruyoruz” dedi.

Ankara’da AFAD tarafından ‘Afetlere Hazırlık Yılı Tanıtım Toplantısı’ düzenlendi. Toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcıları İsmail Çataklı, Mehmet Ersoy ile AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ile davetliler katıldı. Bakan Soylu, AFAD ile afetlere hazırlık noktasında bir kampanya başlattıklarını ve altı stratejik adım belirlediklerini kaydetti. Bakan Soylu, şöyle konuştu: Birinci adımımızı, afetlere hazırlık yılı ilan etmek olarak belirledik ve bugün bu adımı atıyoruz. İkinci olarak AFAD gönüllülük sistemini kuruyoruz. Üçüncü adımımız, AFAD akreditasyon sisteminin kurulmasıdır. Dördüncü adım, tatbikatlarımızı artırmak. Beşinci adımımız, Türkiye afet risklerinin azaltılması platformunu oluşturmak. Son olarak da kısa adı ‘ARAS’ olan Afet Risklerini Azaltma Sistemi’ni hayata geçiriyoruz.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...