Yıkım başladı

Düzenleyen:
Yıkım başladı

YAŞAM Haberleri

Ordu Altınordu’ya bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde deniz kenarına inşa edilen üç blok hâlinde on yedişer katlı ve 280 daireli binalar uzun süre tartışması oldu.

Halk, yapıların yıkılması için imza kampanyası başlattı. Yaklaşık 110 bin kişi kampanyaya destek verdi. Hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuya dâhil oldu. Erdoğan, partisinin istişare toplantısında bazı milletvekillerine “Bina ne oldu? Hâlâ yıkılmadı mı?” diye sordu. Ardından da Ordu İdare Mahkemesi yıkım kararı aldı. Bunun üzerine harekete geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi, dün sabah çalışmalara başladı. İş makinelerinin girdiği inşaat alanına emniyet şeridi çekildi. Vatandaşlar, yıkım işlemlerini dikkatle seyretti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, yıkımla ilgili “Yanlış başlayan iş doğru bitmiştir” yorumunda bulundu. Selim 
Kuşcu-Metin Akyürek İHA

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...