Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gazetemiz yazarına ödül

Düzenleyen:
Gazetemiz yazarına ödül

YAŞAM Haberleri

Türkiye Yazarlar Birliğinin (TYB), 2019 yılının "Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları" ödülleri, sahiplerini buldu. TYB İstanbul Şubesi Kızlarağası Medresesinde düzenlenen törende, gazetemizin yazarı Halime Gürbüz, basın fıkra alanında ödüle layık görüldü.

TYB İstanbul Şubesi Başkanı Mahmut Bıyıklı yaptığı konuşmada TYB'nin uzun zamandır edebiyat, sanat ve medeniyete hizmet eden kültür insanlarını ödüllendirdiğini belirterek "Bu sene salgın sebebiyle yazar ve sanatçılarımızın şehirlerine gidip, orada çekimler yaparak dijital ortamda ödül takdiminde bulunduk. Özellikle bu kriz anlarında sanatçı ve yazarların toplumlarına her zamankinden daha fazla ferahlık sunacağına inanıyoruz" dedi. 

Öte yandan, Burcu Güven "Âlem-i Misal Rehberi" eseriyle roman, Hüseyin Etil "İsmet Özel ve Partizan Aynı Adamın Öyküsü" kitabıyla edebi tenkit, Nurettin Durman "Haydi Bana Eyvallah" eseriyle hatıra, Gülşen Arslan Akça "Ne Zaman Büyüyeceğim" kitabıyla çocuk yayınları ve Yeni Akit'ten Fatma Gülşen Koçak da basın röportaj dallarında ödül aldı. Ahmet Murat Özel'e TRT-2'deki "Edebiyat Söyleşileri", Adile Kurt Karatepe'ye TRT radyo programı "Yadigâr" ve Murat Pay'a da "Dilsiz" filmiyle sinema dalında ödülleri verildi. Prof. Dr. Mehmet Bayraktar da "üstün hizmet" ödülüne değer bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...