İyi ki varsınız

İyi ki varsınız

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin farklı farklı bölgelerinden objektiflere yansıyan bu görüntüler âdeta insanlığın ölmediğinin bir ispatı... Kimi üzerindeki kıyafetiyle kimi mesleğiyle kimisi de bıkmadan usanmadan gösterdiği hayvan sevgisiyle içimizi ısıttı

MONTUYLA İNSANLIĞI ISITTI
İstanbul Pendik'te Abdülcabbar Bilici isimli bir vatandaş, karton toplayan gencin üşüdüğünü far edince montunu hediye etti. Yürek ısıtan görüntüler büyük beğeni kazandı. Olayla ilgili konuşan Bilici, “Baktım ki çocuk titriyor.  'Kardeşim montumu al' dedim, 'Yok abi, sen üşürsün' dedi. 'Arabada var' dedim, ondan sonra aldı. Sanırım yabancıydı. Dini ve ırkı fark etmez. İnsanlık görevimi yaptım" ifadelerini kullandı.

İyi ki varsınız

HER GÜN 150 HAYVAN BESLİYOR
Antalya'nın Kepez ilçesinde 50 yaşındaki Gülümser Yılmaz'ın iyilik mesaisi, sabahın erken saatlerinde başlıyor. Önce bahçesindeki 10 köpek ve 20'ye yakın kediyi doyuruyor. Ardından bağışlanan mama ve salamları, "Sokak hayvanlarının Gülümser annesi" yazılı üç tekerlekli elektrikli bisikletine koyuyor. Çöplerden de yiyecek toplayıp her gün 150'den fazla hayvanı besliyor. Yılmaz, ömrü yettiğince iyilik hareketini sürdürmek istiyor.

İyi ki varsınız

İŞÇİLERE ÜCRETSİZ TIRAŞ
Adana polisinin girişimiyle tarım işçisi ailelerin yaşadığı çadırlara götürülen kuaförler, çocukları ücretsiz tıraş etti. Kuaförlerden Nesime Demirkol, polisten kendisine gelen teklifi hemen kabul ettiğini, ilerleyen zamanlarda da bölgede yardımları sürdüreceğini söyledi. Çadırda yaşayan 10 yaşındaki Damla Nur Güneş ve 8 yaşındaki Ayvaz Güneş, "Hayatımızda ilk defa saçımızı bir kuaför kesti. Çok mutlu olduk. Teşekkür ederiz" dedi.

İyi ki varsınız

POLİS AMCADAN HEDİYE
Siirt'te ‘155 Polis İmdat’ hattını arayan Resul Açar isimli küçük çocuk akülü araç isteğinde bulundu. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü minik Resul'ün bu isteğini karşılıksız bırakmadı. Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, temin ettikleri aracı Resul Açar'ın yaşadığı mahalleye götürdü. Akülü arabayı gören Minik Resul, aracına binerek büyük bir sevinç yaşadı.

İyi ki varsınız

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...