Artvinli selzededen örnek davranış: Devletin parasını cebine atmadı!

Düzenleyen:
Artvinli selzededen örnek davranış: Devletin parasını cebine atmadı!

YAŞAM Haberleri

Artvin'de yaşanan selde 72 yaşındaki Hüseyin Şentürk'ün de otomobilde zarar gördü. Şentürk, devletin kendisine verdiği paranın bir kısmıyla aracını tamir ettirdi. Geri kalanını ise cebine atmayıp iade etti.

Arhavi ilçesinde 22 Temmuz'da afet yaşandı. Kapisre Deresi'nin taşması sonucu çok sayıda ev ve iş yeri zarar gördü. Boğaziçi Mahallesi'nde oturan 72 yaşındaki Hüseyin Şentürk'ün de aracında hasar meydana geldi. Ardından İl Defterdarlığı koordinesinde yapılan hasar tespit çalışmasının ardından otomobili için Şentürk’e AFAD tarafından 26.500 lira ödendi.

TAKDİR TOPLADI

Yaşlı adam, otomobilini kendi imkânlarıyla Hopa Sanayi Sitesi'ne götürerek tamir ettirdi. Ücret olarak da 5 bin lira ödedi. Şentürk, hesabına yaptırılan paradan geriye kalan 21.500 lirayı cebine atmak erine yetkililere başvurarak iade etti.

Artvinli selzededen örnek davranış: Devletin parasını cebine atmadı!

“ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN”

Şentürk "Devletimizden, hükûmetimizden, askerimizden, polisimizden, AFAD ekiplerinden ve Türkiye'nin çeşitli illerinden buraya gelerek bizlere yardımcı olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...