Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Antalya'da fındık büyüklüğünde dolu yağdı

Antalya'da fındık büyüklüğünde dolu yağdı
Fotoğraf Başlığı Antalya'da findik büyüklügünde dolu yagdi

Antalya’nın Kaş ilçesinde aniden bastıran fındık büyüklüğündeki dolu yağışı bazı seralarda hasara sebep oldu. Dolu, kar görüntüsü oluştururken birçok bölgede su birikintileri oluştu.

Kaydet
a- | +A

Kaş’ın Kınık ve Ova Mahallesi’nde fındık büyüklüğünde dolu yağdı. Saat 14.00 sıralarında etkili olan kuvvetli dolu yağışı, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Üreticiler, yağmur devam ederken birden fındık büyüklüğünde etkili olan kuvvetli dolu yağışı nedeniyle kısa süreli panik yaşadı. Fındık büyüklüğündeki dolu yağışı sonrası bazı bölgeler beyaza büründü. Örtü altı seraları ve yol kenarları, evlerin önleri, bahçeler ve tarlalarda kar görüntüsü oluştu. Yaklaşık 10 dakika kadar etkili olan dolu yağışı daha sonra yerini yağmura bıraktı. Dolunun ardından gelen sağanak nedeniyle birçok noktada su birikintileri oluştu.

Dolu sebebiyle bazı seraların üzerinde bulunan plastikler de parçalandı. Bahçelerdeki ağaçlarda da zarar meydana gelirken yağış nedeniyle bazı seraları su bastı. Üreticiler seralardaki suyu kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.