Boks maçını aratmayan kavga: Motokuryeden çevreyi rahatsız eden kişilere Mike Tyson yumruğu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Boks maçını aratmayan kavga: Motokuryeden çevreyi rahatsız eden kişilere Mike Tyson yumruğu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kadıköy’de boks ringlerini aratmayan bir kavga yaşandı. Çevreyi rahatsız eden alkollü olduğu iddia edilen 3 kişiye motokurye adeta Mike Tyson yumruğu attı

Kadıköy Rıhtım’da geçtiğimiz günlerdegece saatlerinde bir iş yerinin önünde meydana gelen olayda iddiaya göre, alkollü olduğu öne sürülen 3 kişi, çevreyi rahatsız eden davranışlarda bulununca yoldan geçip motorunu parkeden bir motokurye, bir süre sonra bukişilere yönelerek adeta Mike Tyson yumruğu attı. Kısa sürede büyüyen kavga tekmeli, yumruklu kavgaya dönüşünce ringi aratmayan kavga çevredekilerin araya girmesiyle kavga edenler güçlükle ayırılırken bekçilerin gelmesi kavga kısa sürede son buldu.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Boks maçlarını aratmayan kavga bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; 3 kişinin çevreyi rahatsız ettiği görülürken motokuryenin yumruk atmasıyla kavganın büyüdüğü, bekçilerin araya girmesiyle kavganın son bulduğu görülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...