Katledilen ailenin komşuları konuştu: Ne tüfek ne tabanca sesi duymadık

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Katledilen ailenin komşuları konuştu: Ne tüfek ne tabanca sesi duymadık

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde aynı aileden 4 kişi katledilmişti. Ölen evdeki 4 kişinin yakınları ve komşuları hiç ses duymadıklarını dile getirdi.

​Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde aynı aileden 4 kişinin ölümüne ilişkin geniş çaplı araştırmalar başlatıldı. Jandarma ekipleri köyde yoğun güvenlik önlemleri alırken, ölen ailenin yakınları ve komşuları gazetecilere konuştu.

Ölen ailenin yakınlarından Lale uçar, “Yengem aradı. Filiz ablanlarda katliam olmuş dediler. Biz geldik buraya beni de içeri sokmadılar. Ablamı da göremedim” dedi.

BİR ŞEY GÖRMEMİŞLER

Ölen ailenin komşularından evde 4 kişi olduğunu ifade ederek, “Kimse görmedi. Hiç kimse bir şey bilmiyor. Olayın neden yaşandığını bilmiyoruz. Allah kimseye göstermesin. Sütü getirmeyince anladık. Sütçü aramış, ‘Süt gelmedi deyince. sütçü gelip görmüş. Ondan sonra herkese duyurmuş. Hiçbir şey duymadık. Ne tabanca nede tüfsek sesi hiçbir şey duymadık” dediler.

NE OLMUŞTU?

Köyde 4 ölü şahsın olduğu bildirilmesi üzerine olay yerinde yapılan incelemede, Mehmet Güner (76), Mehmet Güner (55), Filiz Güner (47) Anıl Güner’in (26) ateşli silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...