Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Muğla'da 5 büyüklüğünde deprem

Muğla'da 5 büyüklüğünde  deprem
Fotoğraf Başlığı Mugla'da 5 büyüklügünde deprem

Muğla’nın Ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kaydet
a- | +A

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, merkez üssü Muğla’nın Ula ilçesinde bağlı Kavakcalı bölgesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saat 19.22’de yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi.

MUĞLA'DA 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkezi üssünü Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Kavakçalı Mahallesi olarak saptadığı deprem saat 17.22'de yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi.

HASAR OLUŞMADI
Yüzeyde olduğu için Ula ve Köyceğiz başta olmak üzere Muğla'nın tüm ilçelerinde şiddetli hissedilen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Yetkililer ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir hasarın oluşmadığını söyledi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi Genel İnternet Energy Terminal Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.