Yolcular adeta sarsıldı: Alibeyköy Cep Otogarı’nda korkunç ölüm!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yolcular adeta sarsıldı: Alibeyköy Cep Otogarı’nda korkunç ölüm!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Alibeyköy Cep Otogarı’nda park ettiği alandan çıkmak için manevra yapan yolcu otobüsü arkasına olan bir kadına çarptı. Talihsiz kadın çarpmanın etkisiyle otobüsün altında kaldı ve feci şekilde hayatını kaybetti.

İzmir'den gelen İstanbul'a otogara gelen kadının ölümü tüm yolcuları feci şekilde sarstı. Sabah saatlerinde Alibeyköy Cep Otogarı’nda yaşanan korkunç kaza ile ekipler otogara geldi. İzmir’den İstanbul’a seyahat eden bir kadın, saatlerce yolculuk yaptığı otobüsten İstanbul Alibeyköy Cep Otogarı’nda indi.

Yolcularını indiren otobüs şoförü, park ettiği alandan çıkış yapmak için geri manevra yaptığı sırada otobüsün arkasında olan ismi öğrenilemeyen bir kadına çarptı. 

Yolcular adeta sarsıldı: Alibeyköy Cep Otogarı’nda korkunç ölüm!İzmir'den İstanbul'a gelen kadın saatlerce yolculuk yaptığı otobüsün altında can verdi. Fotoğraf-İHA

MANEVRA YAPARKEN KADINA ÇARPTI

Çarpmanın etkisiyle otobüsün altında kalan talihsiz kadın ezilerek feci şekilde can verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri otobüsün altında kalan kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Talihsiz kadının cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayı yapan otobüs şoförü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...