Cami bahçesi karıştı, kavgayı ayıran imam hastanelik oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Iğdır, Cami, Kavga, Yara, Saldırı, Polis, Haber
3. Sayfa Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Iğdır'da cami bahçesinde kavga eden tarafları ayırmak isterken yumruklu saldırıya uğrayan imam yaralandı.

Olay, Hacı Hacer Camii'nin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, cami görevlisi ile bir kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Taraflar arasında tansiyon yükselirken, araya giren imam ve eski Ehl-i Beyt Âlimler Derneği Başkanı Zeki Tümay kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak taraflardan biri, Tümay'a yumruk atarak olay yerinden kaçtı.

Yüzüne aldığı darbe ile yaralanan Zeki Tümay, ambulansla Iğdır Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İmama saldıran şahıs ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cami bahçesi karıştı, kavgayı ayıran imam hastanelik oldu - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...