İhlas Haber Ajansı
Düzce'de operasyon! DEAŞ finansörleri yakalandı
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Düzce ve Yalova'da düzenlenen operasyonda DEAŞ terör örgütüne finansman sağladığı tespit edilen 3 kişi yakalanarak göz altına alındı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarla Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yalova'da ikamet eden Irak uyruklu S.O ve O. F isimli şahıslar ile Düzce'nin Cedidiye Mahallesi'nde ikamet eden yine Irak uyruklu Ö.A arasında yüksek meblağlarda para transferi olduğu tespit edildi.
ÖNERİLEN HABERLER
DÜNYA
Kuzey Irak'tan Suriye çıkışı: DEAŞ tehlikesi ile karşı karşıyayız
GÖZALTINA ALINDILAR
Terör örgütüne üye olma ve terörizmin finansmanı ile ilgili olarak Yalova ve Düzce'de şahısların evlerine yapılan baskında 2 adet flaş bellek, 4 adet telefon, 1 adet 9X19 mm çapında fişek, 1 adet muşta, 1 adet kelebek olarak tabir edilen bıçak ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak 3 şahıs göz altına alındı.
ÖNERİLEN HABERLER
3. SAYFA
Manisa merkezli 6 ilde DEAŞ operasyonu: 7 kişi yakalandı
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
