Kahramanmaraş'ta arazi kavgası kötü bitti! Kızının gözü önünde saldırıya uğradı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta arazi kavgası kötü bitti! Kızının gözü önünde saldırıya uğradı
3. Sayfa Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi, baba ve oğul tarafından sopa ve tüfek dipçiğiyle saldırıya uğradı. Kızının gözü önünde darbedilen baba, saldırganlardan şikayetçi oldu.

Elbistan ilçesine bağlı Akbayır Mahallesi'nde meydana gelen olayda, A.D. ve B.D. ile V.K. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce ellerinde sopa ve tüfek olan saldırganlar, kızının gözü önünde ı V.K.'yı darbetti. 

Kahramanmaraş'ta arazi kavgası kötü bitti! Kızının gözü önünde saldırıya uğradı - 1. Resim

SOPA VE AV TÜFEĞİYLE DARBETTİ

Baba ve oğul olduğu öğrenilen 2 şahıs, komşuları V.K.'yi sopa ve av tüfeğinin dipçiğiyle darp etti. Kızının gözü önünde darbedilen ve yaralanan baba, jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

Kahramanmaraş'ta arazi kavgası kötü bitti! Kızının gözü önünde saldırıya uğradı - 2. Resim

Gözaltına alınan iki şüpheli ise işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli mercilerce serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...