Dusan Ristic Galatasaray Nef'te! Sırp pivot resmen açıklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dusan Ristic Galatasaray Nef'te! Sırp pivot resmen açıklandı

BASKETBOL Haberleri

Galatasaray Nef, İspanya'nın Fuenlabrada takımından Sırp pivot Dusan Ristic'i transfer etti. Başantrenör Andreas Pistiolis yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, 27 yaşındaki basketbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığını açıkladı.

Galatasaray Nef uzun rotasyonun Sırp pivot Dusan Ristic ile güçlendirdi. Sarı-Kırmızılılar transferi şu ifadelerle duyurdu:

"213 cm boyundaki uzun oyuncu Dusan Ristic’i kadrosuna ekledi. Son olarak İspanya’nın Fuenlabrada takımının formasını giyen Sırp oyuncu Dusan Ristic’e Galatasaray Nef’e hoş geldin diyor, başarılarla dolu sağlıklı bir sezon diliyoruz."

İSPANYA LİGİ'NDE TRANSFER

Ristic, İspanya'nın Fuenlabrada takımında bu sezon 15.7 sayı, 6.7 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

27 yaşındaki basketbolcu, Kızılyıldız altyapısında başladığı kariyerinde Astana, Germani Brescia Leonessa, Saratov ve Fuenlabrada takımlarında forma giydi.

Ligde 12 maçta 7 galibiyetle 5. sırada bulunan Galatasaray Nef, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan çıkmıştı.

https://twitter.com/GSBasketbol/status/1608101216646479874

Düzenleyen:  - BASKETBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...