CHP Çankırı Belediye Başkan adayı İlhan Tekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hayatı ve biyografisi!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Çankırı Belediye Başkan adayı İlhan Tekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hayatı ve biyografisi!

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçime kısa süre kala vatandaşların gündeminde İlhan Tekin yer aldı. CHP'nin adaylarını duyurmaya devam etmesiyle beraber CHP Çankırı Belediye Başkan adayı İlhan Tekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hayatı ve biyografisi araştırıldı.

CHP'nin Çankırı Belediye Başkan adayı gündemde yer alıyor. Yerel seçime az bir süre kalmasıyla beraber arama motorlarında CHP Çankırı Belediye Başkan adayı İlhan Tekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? soruları aratıldı. Detaylar haberimizdedir.

İLHAN TEKİN KİMDİR?

İlhan Tekin, 1956 yılında Çankırı'nın Kurşunlu ilçesine bağlı Hacımuslu köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kurşunlu'da tamamlamıştır. Liseyi Ankara'da bitiren Tekin, 1979 yılında Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak göreve başlamıştır. Bu sırada farklı sivil toplum kuruluşları ve sendikalarda aktif görev aldı. 2008 yılında emekli olmuştur. 2004'te belde olan Hacımuslu köyünde 2009 yerel seçimlerinde Belde Belediye başkanı seçildi. Bir dönem belediye başkanlığı yapan Tekin, evli ve 2 çocuk babasıdır. İlhan Tekin, görevleri boyunca yerel halkın beklentilerine yanıt verme konusunda çeşitli hizmetler sunmuştur. Şuan Çankırı Belediye Başkan Adayıdır.

İlhan Tekin Vaatleri

Çankırı halkının sorunlarına çözüm bulacağını dile getiren İlhan Tekin, Çankırı Belediye Başkanı seçilirse birçok konuyu da ele alacağını söylemiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...