Gökhan Sezen kimdir? Gökhan Sezen kaç yaşında ve nereli? Gökhan Sezen sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gökhan Sezen kimdir? Gökhan Sezen kaç yaşında ve nereli? Gökhan Sezen sağlık durumu nasıl?

Biyografi Haberleri

Türk Sanat Müziği’nin önemli isimlerinden birisi olan Gökhan Sezen beyindeki görme merkezine pıhtı atması neticesinde kısmi bir felç geçirdi bu olaydan sonra arama motorlarında Gökhan Sezen kimdir? Gökhan Sezen kaç yaşında ve nereli? Gökhan Sezen sağlık durumu nasıl? soruları araştırılmaya başlandı. İşte o detaylar…

Gökhan Sezen Türk Sanat Müziği’ne damgasını vurmuş önemli isimler arasında yer alıyor. TRT’nin açtığı sınav ile TRT sanatçısı olan Gökhan Sezen geçirdiği kısmi felç ile gündeme gelmişti. Arama motorlarında Gökhan Sezen kimdir? Gökhan Sezen kaç yaşında ve nereli? Gökhan Sezen sağlık durumu nasıl? soruları son zamanlarda oldukça araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Gökhan Sezen kimdir? Gökhan Sezen kaç yaşında ve nereli? Gökhan Sezen sağlık durumu nasıl? işte detaylar…

Gökhan Sezen kimdir? Gökhan Sezen kaç yaşında ve nereli? Gökhan Sezen sağlık durumu nasıl?

GÖKHAN SEZEN KİMDİR?

Gökhan Sezen 1977 yılında dünyaya gelmiş Türk Sanat Müziği sanatçısıdır. Üniversite eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde başlamış ve burada çello eğitimi almıştır daha sonra Gökhan Sezen İstanbul Teknik Üniversitesi Şan Bölümü’nden mezun olmuştur.

Gökhan Sezen çocuk yaşlarından itibaren hep müziğin içinde olduğunu belirtmiştir. Ağabeyinin “Asansör” adlı bir rock grubu olması müziğe olan tutkusunu arttırdığını söyleyen Sezen gönlünün hep Türk sanat müziğinden yana olduğunu söylüyor.

Gökhan Sezen üniversitede okurken TRT’nin açtığı sınavları kazanırken TRT’de çalışmaya başladı. TRT’de 23 yıldır sürdüğü görevinden geçen aylarda istifa eden Gökhan Sezen beyindeki görme merkezine pıhtı atması neticesinde kısmi bir felç geçirdi. Instagram hesabından yaptığı açıklamada durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Gökhan Sezen kimdir? Gökhan Sezen kaç yaşında ve nereli? Gökhan Sezen sağlık durumu nasıl?

GÖKHAN SÖZEN HASTALIĞI NEDİR?

Gökhan Sezen beyindeki görme merkezine pıhtı atması neticesinde kısmi bir felç geçirdi Instagram hesabından yaptığı açıklamada “29 Temmuz Cumartesi sabahı saat 08:30 sularında beyindeki görme merkezine pıhtı atması neticesinde kısmi bir felç geçirmiş bulunmaktayım. Halen Bodrum Amerikan Hastanesi'nde tedavi altında tutulmaktayım, görme yetimdeki problem devam etmektedir. Doktorum, Doçent Doktor Melek Kandemir Yılmaz'ın ve tüm ekibinin tedavisi ile umarım en kısa sürede eski sağlığıma kavuşacağım. Onların tavsiyeleri üzerine 2 Ağustos Çarşamba Gölköy Dürdane Meyhanesi ve 4 Ağustos Cuma Ortakent Herodot Otel'deki programlarımıza bu haftalık ara vermek durumundayım. Ayrıca 29 Temmuz Çınarcık Kaktüs sahne programımızı bu yüzden gerçekleştiremedik. Bu programımızı da üzülerek ileri bir tarihe ertelediğimizi bildiririm. Tüm müzik sever dostlarıma ve yakınlarıma sevgi ve saygılarımla.” İfadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Orhan.kandıral.194729 Ağustos 2023 17:11

ALLAH.gökhan.oğlumuza.sağlık.versin.ömrünü.bereketlendirsin.böyle.değerli.bir.sanatçının.iyileşip.tekrar.sahnelere.dönmesi.dile'yi.ile.geçmiş.olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...