MEMUR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul kimdir, kaç yaşında?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MEMUR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul kimdir, kaç yaşında?

Biyografi Haberleri

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, kimdir, kaç yaşında? soruları çokça merak ediliyor. 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi'nde müzakereler sırasında kalp krizi geçiren Hacı Bayram Tonbul, gündeme oturdu. Hacı Bayram Tonbul kimdir? sorusunun ayrıntılı cevabı haberimizde...

Memur ve memur emeklililerinin 2024 ve 2025 yıllarında alacağı zam oranının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme görüşmeleri sürerken, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul'un kalp krizi geçirdiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Müzakereler sırasında rahatsızlanan Tonbul, Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren Hacı Bayram Tonbul'un hayatı ise merak konusu oldu. Hacı Bayram Tonbul kimdir? Tonbul kaç yaşındadır? Eğitimini nerede aldı? Hacı Bayram Tonbul'un mesleği nedir? sorularının cevabı ayrıntılarıyla haberimizde...

HACI BAYRAM TONBUL NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Aslen Gümüşhaneli olan Hacı Bayram Tonbul, 1964 yılında Şiran ilçesinin Sarıca köyünde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Şiran ilkokulu'nda başlayan Tonbul, ortaokula yine aynı ilçede devam etti. 59 yaşında olan Tonbul, evli ve üç çocuk babası.

MEMUR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul kimdir, kaç yaşında?

HACI BAYRAM TONBUL'UN MESLEĞİ NEDİR?

Lise eğitimini Erzincan Sivil Lise'de tamamlayan Tonbul, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünden mezun oldu. Kariyer hayatına 1987 yılında TC. Ziraat Bankası'nda Ziraat Mühendisi olarak başlayan Tonbul, burada kontrollü zirai kredilerden ve hayvancılığı geliştirme projelerinden sorumlu oldu.

Askerliğini Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda Çıplak Hat Takım Komutanı olarak tamamlayan Tonbul, vatani görevinin ardından Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün sınavını kazanarak Alparlsan TİM'e atandı. Daha sonra Ziraat Bankası'na geri dönen Tonbul, Beypazarı şubesinde mühendis, Baş Mühendis ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

2001 yılında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne Mühendis olarak atanan Tonbul, 2003 yılında Enerji Bir-Sen temsilciliğinde bulundu. 2005 yılında Enerji Bir-Sen Genel Başkanlığına seçilen Tonbul, halen bu görevini sürdürmenin yanı sıra Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılığı ve Toplu Sözleşme Sekreterliği görevini yürütmektedir.

 

Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...