Çin hayvanat bahçesinde “çakma” kurt

Düzenleyen:
Çin hayvanat bahçesinde “çakma” kurt

DÜNYA Haberleri

Her şeyin sahtesini yapmasıyla meşhur olan Çin’de “Bu kadarına pes” dedirten bir gelişme yaşandı. Xianning’deki hayvanat bahçesinde bir kurt yaşlanarak öldü. Hayvanat bahçesi yetkilileri de onun bulunduğu kafese Rottweiler cinsi bir köpek yerleştirdi.

Her şeyin sahtesini yapmasıyla meşhur olan Çin’de “Bu kadarına pes” dedirten bir gelişme yaşandı. Xianning’deki hayvanat bahçesinde bir kurt yaşlanarak öldü. Hayvanat bahçesi yetkilileri de onun bulunduğu kafese Rottweiler cinsi bir köpek yerleştirdi. Köpek, ziyaretçilere kurt olarak gösterildi. Bir ziyaretçi, üzerinde kurt yazılı kafeste köpeği filme alarak sahtekârlığı belgeledi ve sosyal medyada paylaştı. Bazı kullanıcılar, videonun altına “Bari Husky cinsi köpek olsaydı” ya da “İyi ki Chihuahua cinsi köpek koymamışlar” yorumlarında bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...