Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere’de kaçak puma paniği

Düzenleyen:
İngiltere’de kaçak puma paniği

DÜNYA Haberleri

İngiltere’de Good Morning Britain televizyon programı için Rickmansworth’te göl kenarında yapılan canlı yayında sunucu, göl kenarındaki kuğulara dikkat çekti. Çoğu seyirci ise kuğulardan ziyade arka planda yürüyen hayvanla ilgilendi. Sunucunun farkında olmadığı siyah hayvanın kaçak bir puma olabileceği ihtimali, bölge halkında paniğe yol açtı.

İngiltere’de Good Morning Britain televizyon programı için Rickmansworth’te göl kenarında yapılan canlı yayında sunucu, göl kenarındaki kuğulara dikkat çekti. Çoğu seyirci ise kuğulardan ziyade arka planda yürüyen hayvanla ilgilendi. Sunucunun farkında olmadığı siyah hayvanın kaçak bir puma olabileceği ihtimali, bölge halkında paniğe yol açtı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Kuğular güzel ama ya arkadaki karartı?” diye sordu. Bazı kullanıcılar da hayvanın siyah bir leopar ya da jaguar olabileceğini ifade etti. Birkaç hafta önce yetkililer, Gloucestershire’da Thrupp köyü yakınlarındaki ormanlık alanda kaçak bir siyah panter olabileceği uyarısında bulunmuşlardı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...