Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zargana boğazına saplandı, boğazındaki balıkla hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
Zargana boğazına saplandı, boğazındaki balıkla hastaneye kaldırıldı

DÜNYA Haberleri

Tayland’da beyaz kumları ve berrak suyuyla bilinen Trat bölgesinde arkadaşlarıyla birlikte yüzen genç turistin boğazına zargana balığı saplandı. Noppadol Sringam adındaki turist, olay sonrası çığlıklar atarak yardım istedi. Sahile çıkarılan ve ilkyardım yapılan genç, uzun çenesi boğazına saplanmış haldeki balıkla birlikte hastaneye kaldırıldı.

Sringam, hastanedeki operasyon sonrasında balıktan kurtuldu. Gencin sağlık durumu iyi. Sığ sularda yaşayan zarganalar zaman zaman su yüzüne de sıçrıyorlar. 2020'de Endonezya'da Sulawesi'deki evinin yakınında balık tutarken bir zargana sudan sıçrayıp 16 yaşındaki Muhammed Idul’un boynunun bir tarafından girip diğer tarafından çıkmıştı.

Muhammed de hastanedeki operasyon sonrasında sağlığına kavuştu.

Zargana boğazına saplandı, boğazındaki balıkla hastaneye kaldırıldı

BİR ÇOCUK GÖZÜNE ZARGANA SAPLANMASI SONUCU ÖLMÜŞTÜ

1977'de Hawaii'de 10 yaşında bir çocuk, babasıyla balık avlarken gözüne zargana saplanması sonucu öldü. 2007'de de 16 yaşındaki Vietnamlı bir çocuk benzer şekilde hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...