Beyaz Saray'da büyük panik! Joe Biden'a acil test yapıldı

Düzenleyen: / Kaynak: TRT Haber
- Güncelleme:
Beyaz Saray'da büyük panik! Joe Biden'a acil test yapıldı

DÜNYA Haberleri  / TRT Haber

Beyaz Saray'da aylar sonra koronavirüs alarmı verildi. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden koronavirüse yakalandı. Joe Biden'a yapılan testi ise negatif çıktı.

Beyaz Saray'da aylar sonra koronavirüs alarmı verildi. ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden koronavirüse yakalandı. Olayın hemen ardından Joe Biden'a yapılan testi ise negatif çıktığı öğrenildi. 

Beyaz Saray'da aylar sonra koronavirüs alarmı verildi. ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, bu gelişme üzerine Başkan Joe Biden'a da test yapıldı.

G-20 ZİRVESİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI 

Biden'ın testi negatif çıkarken ABD Başkanı'na hafta boyunca düzenli olarak test yapılacağı ve semptomların kontrol edileceği açıklandı. Biden, 2022 yılının temmuz ayında da koronavirüse yakalanmıştı. G-20 Zirvesi için Perşembe Günü Hindistan'a gitmesi planlanan Biden'ın programında bir değişiklik olup olmayacağı duyurulmadı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...