Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Özbekistan Dışişleri Bakanı ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Özbekistan Dışişleri Bakanı Bahtiyar Saidov ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Özbekistan Dışişleri Bakanı Bahtiyar Saidov bir araya geldi. Görüşme basına kapalı yapıldı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Özbekistan Dışişleri Bakanı ile görüştü

Toplantıda, Özbekistan ile düzenlenecek 3. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin hazırlıkları ve gündemi, Türkiye ile Özbekistan arasındaki karşılıklı yatırımları artırma ve 5 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine yönelik çalışmaların ele alındığı ifade edildi.

Dışişleri Bakanlığı, Temmuz ayında Özbekistan'da gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı erken seçimle ilgili barış ve huzur ortamında başarıyla düzenlenmesinden memnuniyet duyulduğunu bildirmiş; "İlişkilerimizi Kapsamlı Stratejik Ortaklık seviyesine yükselttiğimiz Özbekistan'ın, istikrar ve refahına büyük değer veriyor, sonuçların dost ve kardeş Özbek halkı için hayırlı olmasını temenni ediyoruz." ifadesi kullanmıştı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Özbekistan Dışişleri Bakanı ile görüştü

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...