Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Dwayne Johnson ve ailesi koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Dwayne Johnson ve ailesi koronavirüse yakalandı

DÜNYA Haberleri

Aksiyon filmlerinin başrol oyuncusu, ‘The Rock’ lakaplı ünlü Hollywood yıldızı Dwayne Johnson, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Çektiği videoda birkaç hafta önce kendisinin, eşinin ve iki çocuğunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını söyleyen Johnson, iyileştiklerini de belirtti.

Dünyanın en çok kazanan aktörü" olan Dwayne Johnson, üç hafta önce yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. ABD'li yıldız, kendisi ve ailesinin koronavirüse yakalandığını belirtti.

Sosyal medyadan duyurdu
'Fast & Furious' (Hızlı ve Öfkeli) serisinin yıldızı, ‘The Rock’ lakaplı ünlü Hollywood oyuncusu Dwayne Johnson, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Johnson ve ailesi iyileştiler
Çektiği videoda birkaç hafta önce kendisinin, eşinin ve iki çocuğunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını söyleyen Johnson, iyileştiklerini de belirtti.

Johnson'ın paylaşımını buradan izleyebilirsiniz.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...