İsveç'te feci olay: Tren yayalara çarptı, 3 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İsveç'te feci olay: Tren yayalara çarptı, 3 ölü

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İsveç'te bir yük treni hemzemin geçidi kullanan yayalara çarptı. 3 kişinin hayatını kaybettiği feci olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

İsveç Ulaştırma İdaresi Sözcüsü Felicia Davidsson, hemzemin geçidi kullanan yayalara yük treninin çarpması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Hayatını kaybedenlerin 25 yaşında bir erkek, 20'li yaşlarında bir kadın ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olduğu belirtildi.

İsveç'te feci olay: Tren yayalara çarptı, 3 ölü - 1. Resim

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis tarafından yapılan açıklamada, 3 kişinin Orebro kentindeki istasyonda başka bir trenden indikten sonra söz konusu hemzemin geçidi kullandıkları aktarılarak, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

İsveç'te feci olay: Tren yayalara çarptı, 3 ölü - 2. Resim

KAPATILMAK İSTENİYORDU

İsveç basını, 2017 yılında da Orebro'da aynı hemzemin geçitte bir kişinin öldüğünü hatırlatarak, istasyonun kapatılması konusunda tartışmalar olduğunu ancak birçok bölge sakininin işe gidip gelmek için istasyonu kullandığını ve bu nedenle açık kaldığını belirtti.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...