Kentte leopar paniği: Ortalığı birbirine kattı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kentte leopar paniği: Ortalığı birbirine kattı

DÜNYA Haberleri  / AA

İran'ın Kaimşehir kentinde nereden geldiği bilinmeyen bir leopar ortalığı birbirine kattı. Evin bahçesine giren leopar 2 kişiyi yaraladı. Ekiplerin 4 saatlik çalışması sonucunda yakalanan leopar, Sari Yaban Hayatı Koruma Alanı'na götürüldü.

İran’ın Mazenderan eyaletinde Kaimşehir kentinde leopara paniği yaşandı. Sabah erken saatlerde kentte başıboş bir leopar görüntülendi. İlk olarak banka tabelasının üzerine çıkan leopar yola inerek bölgede koşuşturmaya başladı.

Kentte leopar paniği: Ortalığı birbirine kattı

EVİN BAHÇESİNE GİRDİ

Etraftaki halk korku dolu anlarla olayı izlerken ekipler leoparı yakalamak için harekete geçti. Nereden geldiği bilinmeyen leopar ise bağrışmalar üzerine bir evin bahçesine girdi. Tasnim Haber Ajansına konuşan Kaimşehr Çevre Koruma Dairesi Başkanı Mustafa Arab, "Çevre koruma ve itfaiye ekiplerinin 4 saatlik uğraşı sonrasında leopar, Kaimşehr tren yolu yakınlarındaki bir bahçede uyuşturucu iğneyle bayıltılarak yakalandı." dedi.

Kentte leopar paniği: Ortalığı birbirine kattı

2 KİŞİ YARALANDI

Başıboş leopar 4 saatlik çalışmanın sonunda yakalanırken yakalama esnasında 2 polisin yaralandığı; leoparın Sari Yaban Hayatı Koruma Alanı'na götürüldüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...